Sabtu, 12 Januari 2013

9
Komen

TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE


Testimoni 1
(Perkongsian Sister Zalilah)
Selamat pg.. nak share sesuatu.. smlm pergi gunting rambut, biasanya 10 min je dh siap.. maklum lh rambut x berapa nk pjg.. tp smlm hampir stgh jam baru siap.. sbb apa?? adik yg menggunting rambut saya syok plak dgn rambut saya yg lebih lembut dan sng di urus... di belek2 rambut saya..katanya kulit kepala saya bersih dan nmpk sihat.. apa rahsianya... mesti akak selalu buat treatment ni , katanya.. 

**Rahsianya.. ini dia marine bar yg sgt2 berkesan utk kulit kepala yg bersih dan rambut yg sihat.. bukan shj utk kulit kepala tp sgt2 sesuai utk seluruh bdn.. jimat pun jimat.. sng nk bwk kemana2 x pyh nk bwk mcm2.. cukup sekadar marine essence yg boleh membantu saya utk kulit yg sihat dan bersih.. 

**Alhamdulillah.. saya x perlu produk lain dah.. jom lh cuba..


Testimoni 2
(Perkongsian Naura Auni)
Marine essence sabun mandian yang sesuai buat seisi keluarga. Testimoni dari customer saya yg menggunakan sabun marine essence utk baby nya yg alami aczema 
(pen
ggunaan dalam tempoh seminggu).
Marine essence sabun mandian yang sesuai buat seisi keluarga. Testimoni dari customer saya yg menggunakan sabun marine essence utk baby nya yg alami aczema (penggunaan dalam tempoh seminggu).

Testimoni 3
(Perkongsian Naura Auni)
Salam ceria. Semoga harini lebih baik dr semalam. 
Sambil berhenti breakfast utk appmt di Melaka ..sy hidangkan testimoni dari customer yg menggunakan Sabun Marine Essence..memang terbaik

Salam ceria. Semoga harini lebih baik dr semalam. 
Sambil berhenti breakfast utk appmt di Melaka ..sy hidangkan testimoni dari customer yg menggunakan Sabun Marine Essence..memang terbaik



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

9 ulasan:

  1. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader entertained.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost.
    ..HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    My blog post click the up coming post

    BalasPadam
  2. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your site,
    how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.
    I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

    Here is my web site Want to lose weight

    BalasPadam
  3. There's certainly a great deal to know about this topic. I love all of the points you made.

    Review my page; http://slimlipoplusdiet.com

    BalasPadam
  4. Klau sya nk order mcmna? Saya tinggal area sepanggar..nk order sabun ni cmna?

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk order klik sini http://norsurianaabdulrahman.blogspot.com/p/order-here.html
      atau sms saya 0167966598

      Padam
  5. Ade ke lg agen marine essence...mcm ner sy nk oder???

    BalasPadam