Rabu, 23 Januari 2013

0
Komen

Bio Velocity Sleep Mate sebagai Spritual Healing!!! Memulihkan Masalah Ganguan Energi Negatif!!!


Salam Sahabat Blog,
Hari ini Anna nak share Testimoni Keajaiban Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)...
Sebelum ni Anna duk share yang BVSM ni ajaib kan..pelapik tilam terpai ini telah terbukti berkesan merawat masalah gangguan energi negatif/makhlus halus yang dalami oleh sahabat Anna ni...
Jomlah kita baca sendiri perkongsian dari Tun Mozla ni;

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN……
HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA 

Bismillah….
Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah @ sedang mengalami masalah seperti saya….
Dalam bulan November 2012 lepas, saya dan suami mengalami suatu pengalaman yang agak menggerun dan menakutkan kami sekeluarga….

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN……
HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA 

Bismillah….
Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah @ sedang mengalami masalah seperti saya….
Dalam bulan November 2012 lepas, saya dan suami mengalami suatu pengalaman yang agak menggerun dan menakutkan kami sekeluarga….
Sepanjang 15 tahun kami berkahwin, ini antara dugaan yang agak teruk. Pada akhir bulan October 2012, hubungan kami suami isteri goyah, kami sering bergaduh tanpa sebab, bergaduh sampai ke tahap yang maksima, tidur berasingan, anak-anak yang tidak bersalah menjadi mangsa kemarahan saya….

Sepanjang dugaan itu, saya dalam keadaan yang tentu arah, rasa marah yang membuak2 dengan suami dan anak2 tanpa sebab, tidak boleh tidur sampai la pukul 5-6 pagi, pernah suatu ketika hampir 24 jam memang tidak tidur langsung… Diri sendiri pun tidak terurus, makan minum pun main belasah jer… keadaan kesihatan merudum, darah naik tinggi dan diabetis terkawal selama ini kembali naik tanpa sedar… Serabutnya saya ketika itu, Allah je yang tahu..

Semua pasal biz - pusat tusyen ke, Smart Tycoon ker, semua saya benci, tak suka nak buat, tak suka nak online, student2 tusyen saya lagi la…semua ala2 tak suka dengan saya, yg drop subjek pun ramai…. Pendek cerita, semua la yg related dengan saya, semua ada masalah…

Bulan Disember, mentor sy, CDM Norazlin Nordin, tanya kenapa sy senyap dan dah lama tak online, kenapa da lama tak nampak sy berbiz…jwpn sy…..sy tak berapa ok la kak.. (nak cerita kot2 org tak percaya)…..akhirnya bila saya cerita… kak Norazlin terus paksa saya guna pelapik tilam bertenaga BVSM, terus bagi on-the –spot dan bagi panduan penggunaan untuk kes-kes mistik.

Malam pertama guna, suami yg tengah tidur, tiba-tiba meracau-racau, sepatah perkataan pun tak paham, sy pulak langsung tak boleh tidur, rasa semacam jer…Malam ke2, katil kami di goncang! Ya ALLAH, mmg takut sungguh! Malam ke3, nampak macam kelibat lembaga keluar dari bilik kami, rasa badan mcm kena 
sentap!! ibu jari kaki sy dan suami kena sentap!! …. Malam seterus nya…saya alami mimpi yg agak teruk dan menakutkan…alhamdulillah cuma selama 4 malam perkara-perkara pelik tu berlaku….

Selepas itu, hubungan kami mulai baik semula, rasa marah mulai hilang. Begitu juga hubungan dgn anak2 dan juga student2 tusyen sy- mereka mulai suka dan rasa selesa bersama sy, biz mulai naik dan saya bersemangat kembali! Yang paling seronok, sy boleh tidur dan solat seperti biasa…

Syukur Alhamdullillah, dengan izin NYA, asbab dgn BVSM ini, dugaan ngeri dan peristiwa yg menakutkan ini pulih dan hilang…..Terima Kasih ALLAH krn buka hati sy dan suami utk mencuba BVSM ini….

Moral nya kat sini kwn2, sebenarnya  tak boleh kata x percaya dengan benda2 mistik nie, sbb ia nya mmg ada…. Sy berusaha dgn izin ALLAH jua asbab dgn pelapik tilam BVSM nie jua ALLAH izin kan semua nya pulih…..

Basicaly dlm perubatan Islam jua ada yg pakai garam sbg alternative perubatan nya, ada yang mandi garam, tabur garam dsbg nya… so BVSM nie ada da teknologi garam dlm nya, so mmg boleh la kita guna kan sbg iktiar kita juga…. Wallahualam….Sepanjang 15 tahun kami berkahwin, ini antara dugaan yang agak teruk. Pada akhir bulan October 2012, hubungan kami suami isteri goyah, kami sering bergaduh tanpa sebab, bergaduh sampai ke tahap yang maksima, tidur berasingan, anak-anak yang tidak bersalah menjadi mangsa kemarahan saya….

Sepanjang dugaan itu, saya dalam keadaan yang tentu arah, rasa marah yang membuak2 dengan suami dan anak2 tanpa sebab, tidak boleh tidur sampai la pukul 5-6 pagi, pernah suatu ketika hampir 24 jam memang tidak tidur langsung… Diri sendiri pun tidak terurus, makan minum pun main belasah jer… keadaan kesihatan merudum, darah naik tinggi dan diabetis terkawal selama ini kembali naik tanpa sedar… Serabutnya saya ketika itu, Allah je yang tahu..

Semua pasal biz - pusat tusyen ke, Smart Tycoon ker, semua saya benci, tak suka nak buat, tak suka nak online, student2 tusyen saya lagi la…semua ala2 tak suka dengan saya, yg drop subjek pun ramai…. Pendek cerita, semua la yg related dengan saya, semua ada masalah…

Bulan Disember, mentor sy, CDM Norazlin Nordin, tanya kenapa sy senyap dan dah lama tak online, kenapa da lama tak nampak sy berbiz…jwpn sy…..sy tak berapa ok la kak.. (nak cerita kot2 org tak percaya)…..akhirnya bila saya cerita… kak Norazlin terus paksa saya guna pelapik tilam bertenaga BVSM, terus bagi on-the –spot dan bagi panduan penggunaan untuk kes-kes mistik.

Malam pertama guna, suami yg tengah tidur, tiba-tiba meracau-racau, sepatah perkataan pun tak paham, sy pulak langsung tak boleh tidur, rasa semacam jer…Malam ke2, katil kami di goncang! Ya ALLAH, mmg takut sungguh! Malam ke3, nampak macam kelibat lembaga keluar dari bilik kami, rasa badan mcm kena 
sentap!! ibu jari kaki sy dan suami kena sentap!! …. Malam seterus nya…saya alami mimpi yg agak teruk dan menakutkan…alhamdulillah cuma selama 4 malam perkara-perkara pelik tu berlaku….

Selepas itu, hubungan kami mulai baik semula, rasa marah mulai hilang. Begitu juga hubungan dgn anak2 dan juga student2 tusyen sy- mereka mulai suka dan rasa selesa bersama sy, biz mulai naik dan saya bersemangat kembali! Yang paling seronok, sy boleh tidur dan solat seperti biasa…

Syukur Alhamdullillah, dengan izin NYA, asbab dgn BVSM ini, dugaan ngeri dan peristiwa yg menakutkan ini pulih dan hilang…..Terima Kasih ALLAH krn buka hati sy dan suami utk mencuba BVSM ini….

Moral nya kat sini kwn2, sebenarnya tak boleh kata x percaya dengan benda2 mistik nie, sbb ia nya mmg ada…. Sy berusaha dgn izin ALLAH jua asbab dgn pelapik tilam BVSM nie jua ALLAH izin kan semua nya pulih…..

Basicaly dlm perubatan Islam jua ada yg pakai garam sbg alternative perubatan nya, ada yang mandi garam, tabur garam dsbg nya… so BVSM nie ada da teknologi garam dlm nya, so mmg boleh la kita guna kan sbg iktiar kita juga…. Wallahualam….


Kehebatan BVSM...dgn TIDUR JERRR..dgn kerjasama gelombang tenaga tulen matahari dan ajen terapi 
garam... utk SPIRITUAL HEALING...sgt hebat!!!



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan