Sabtu, 25 Mei 2013

1
Komen

Bio Cleanz Multi Purpose Spray


WAAHHHH..hebat rupanya BioCleanz Multi Purpose Spray ni,,,,
Kalau dulu ada pakai F....ze, sekarang bertukar pada yg lebih mesra alam dan selamat!!!!

Untuk haiwan pun boleh guna!!!! cuma sembur jerr,,,,

BioCleanz Multi Purpose Spray 500ml

Sangat sesuai digunakan untuk membersih serta mensterilkan bahagian-bahagian atau tempat-tempat yang sukar dibersihkan ataupun sensitif. 



Pelbagai kegunaan Multi Purpose Spray adalah seperti:

~ Membersih serta mengharumkan tingkap dan peralatan kayu seperti perabot
~ Membersih serta menyegarkan haiwan peliharaan
~ Membersih serta mengharumkan kawasan dalaman rumah, pejabat, bilik mandi dan ruangan lain dengan cara membasmi bau busuk
~ Menyegarkan baju, kain dan pakaian
~ Membersihkan peralatan rumah yang sukar dan sensitif seperti ketuhar dan ketuhar gelombang mikro
~ Menghalang pertumbuhan kulat yang menyebabkan bau hapak
~ Membersihkan barangan perhiasan diri seperti barangan kemas, jam tangan dan sebagainya 
~ Menyegarkan serta mensterilkan kasut
~ Membersih & menyegarkan BVSM yg sememangnya tak perlu dibasuh..mudahnyaaaa..

Opppsss terkini..smlm saya spray kat cermin kereta..wahhhh memang sangat berpuas hati..bersih sebersih2nya..CLEARRRR!!

*** Menyegarkan Seluruh Rumah Anda... Emmmmm Wangiiii nyaaa.. ^TQ, SHARING dari sahabat STG, sis Norlidah ;))^

Sekiranya berminat, pm segera sementara stok masih ada..kalau tak kena tunggu lama...
@ boleh juga sms 016-7966598 untuk dapatkannya!! 


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

BATU KARANG, GOUT --> BUAH PINGGANG TAHAP 4


BISMILLAH.. 

Sambil rehat2 dgn family jom baca jap sharing dari sahabat STG ni.. Moga bermanfaat bagi yg memerlukan.. 

BATU KARANG, GOUT --> BUAH PINGGANG TAHAP 4
Tq Pn Rohaya for sharing 


Di sini saya nak kongsikan tentang BVSM yang saya baru ambik pd hari rabu lepas. Dipendekkan cerita, ayah saya nie memang ader macam-macam sakitnya, mula2 dia kena batu karang...tak lama lepas tur kena sakit gout...dalam masa yang sama dia pun ada masalah buang air/masalah uluran pun ada juge..
.
Disebabkan masalah2 sakit yang di atas nie, buah pinggang ayah saya berada di tahap 4, yang mana boleh dialysis...2 bulan lepas pun ayah baru jer buat ‘operation’ kerana ader masalah untuk membuang air kecil.

Tiba bulan lepas buang airnya menjadi semakin tidak lawas..dan kadangkala semakin tidak dapat dikawal..Yang sedihnya tur semasa tidur memang nk kena alas sehingga 2-3 lapis kain...Setiap pagi , mak saya memang nk kena membersikan semuanya, memang kain yang sebanyak 3 lapis tur akan basah lencun...

Bila membaca testimoni2 dari kawan-kawan di STG nie, saya pun berniatlah untk menghadiahkan ‘BVSM’ nie kepada ayah...kesian tengok dia tidur, bila bangun pagi jer, habis semua basah..

Tapi malam rabu tur, memang saya selimutkan ‘BVSM’ tu kepadanya..alhamdulillah syukur kepada Allah, memang berpeluh habis badannya, dan dia hanya buang air sekali sahaja, mungkin kerana banyak berpeluh tur, yg buang air hanya sekali shj, klu tak sebelum nie memang tak terkawal. 

Yang bestnya kain lapis yang dibuat tidur hanya basah sedikit sahaja. Mak saya cakap, bangun pagi tur Nampak dia dah semakin sihat....Saya juga berharap agar ayah lekas beransur pulih...Syukur kepada Allah dengan asbab ‘BVSM’ dapat memperbaiki kesihatan ayah saya...

Berminat nak order? PM sy sekarang utk DISKAUN MENARIKKK..


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

::PROMOSI khas~harga runtuh SEMPENA HARI LAHIR SUAMI TERSAYANG::

PEMBELIAN SEMUA PRODUK KESIHATAN,KECANTIKAN, PENJAGAAN DIRI DAN KEDIAMAN DENGA\HARGA PENGEDAR/AHLI..
Dari 25/5/2013 hingga 31/5/2013 sahaja!!!

CEPAT!!! DAPATKAN SEGERA!!!
PM/SMS sekarang 0167966598!!!
Pembeliaan melebihi RM450 keatas akan mendapat free ahli!!!
**Termasuk promosi BBplus Collagen, beli 3 free 1+pink bag
**Termasuk promosi Bio Cleanz Spray, beli 5 free 1
**Termasuk promosi Nurich Lactolite, beli 3 free 1
**Termasuk promosi set Luminez free elegance bag+paperbag
**Termasuk promosi plus (marine essence)



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

::PROMOSI plus SEMPENA HARI LAHIR SUAMI TERSAYANG::

BELI 3 BOTOL MARINE ESSENCE NOURISHING BODY WASH/ SHAMPOO...DAPAT BAG DAN TUALA MUKA PERCUMA!!!

Dapatkan sekatang, selagi stok masih ada !!!
PM/SMS sekarang 0167966598 !!!
*boleh campur2 body wash/shampoo...


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Isnin, 20 Mei 2013

0
Komen

MILK BOOSTER???


Ada yg putus asa nk breastfeed baby?
Kesian kt baby tu...susu ibu kn terbaik..

Dah cuba mcm2 cara tp xjadi?
Takpe...tak boleh yg itu cuba yg ini pula...
Takde yg mustahil utk org yg selalu berusaha

Kollagen BBPlus bertindak sbg milk booster di samping memulih dan mencantikkan kulit kaum2 ibu..
Jom baca & sharing APA KATA IBU2 PENYAYANG :-

 Pn Azlina Yap (Pahang)
Saya dah cuba sendiri, menyusu baby boy 10 bulan (yg masih belum sudi menjamah mknn lain) dlm keadaan MENGQADA' PUASA sebulan Ramadhan.. Alhamdulillah, dgn mengambil BBplus sblm tidur mlm, susu badan saya masih mencukupi sehingga lewat ptg. (Baby Anas FULLY BREASTFEED, tidak campur dgn susu formula).

 Pn Wahidah Zainal (Putrajaya)
Hasil pumping session subuh td..(Refer pd gmbr) Syukur rezeki utk Nia masih ade. Lame x posting psl bf kn. Ramai yang tanya ape rahsianya.. makanan seimbng penting.. plus wawa amalkn mineral coffee & bb plus CONSISTENTLY!

 Pn Farah Wahidah (Kedah)
Sebelum2 ni susu lambat nak penuh 5oz..naik lenguh badan tunggu penuh.kekadang tu stop jap n relax pastu sambung pam. Tp hari ni SELEPAS 3 HARI sy amalkan minum BBplus Collagen, Alhamdulillah cepat je 5oz..tak payah stop n rest dh. Hanya dengan skali pam dpt 5oz. Sambil2 menyembang je, tengok2 dah penuh.Wahhh sgt teruja!!! Terima Kasih Ya Allah kerana kurniakan rezeki buat Muhammad...



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

HASIL TANAMAN SIHAT DAN SUBUR DENGAN EZIGROW


Hasil tanaman di kebun mini rumah saya sangat sihat dan subur selepas menggunakan baja Ezigrow..tengoklah kat gambar tu..beza sangat sireh tu selepas gunakan ezigrow..sihat..hijau...besar dan cantik je daunnya....


Hai-O Ezigrow merupakan baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman. Hai-O Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang termasuklah mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain lagi. Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, mengawal pembentukan buah dan meningkatkan hasil tanaman. Hai-O Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman berjangka panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

Apakah itu baja foliar? Apakah kegunaannya?
~Baja foliar adalah baja larut air yang disembur dalam bentuk cecair. Baja foliar yang disembur pada daun akan menembusi daun dan dinding sel tumbuhan melalui sel epidermis dan stomata lalu meningkatkan aktiviti fotosintesis dan respirasi sel tumbuhan dalam masa satu jam. Berbanding dengan baja tanah, baja foliar lebih berkesan kerana ia dapat menembusi sel-sel tumbuhan dengan sepenuhnya.

Apakah kandungan nutrisi yang terdapat dalam Hai-O Ezigrow?
~Hai-O Ezigrow mengandungi nitrogen, fosforus, kalium, magnesium, kalsium, besi, manganese, tembaga, zink, boron, molibdenum, asid humik dan pengawal tumbesaran.

Apakah nilai pH Hai-O Ezigrow?
~Nilai pH Hai-O Ezigrow ialah 6.1 dan ia sesuai digunakan oleh kebanyakan tumbuh-tumbuhan.

Kelebihan produk
~Mengandungi unsur-unsur nutrien yang lengkap dan seimbang untuk meningkatkan tumbesaran dan kecergasan tumbuh-tumbuhan.
~Mengandungi pengawal tumbesaran untuk menggiatkan tumbesaran serta meningkatkan proses fotosintesis dan kandungan gula dalam masa 1 jam selepas semburan.
`Mengandungi asid humik yang dapat meningkatkan kadar penyerapan nutrien oleh tumbuh-tumbuhan, dengan itu menguatkan sistem imunisasi tumbuh-tumbuhan supaya lebih sihat.
~Menambah hasil pengeluaran tanaman sehingga 70%.
~Meningkatkan kualiti buah dan hasil pengeluaran tanaman.
~Mengurangkan masalah pertunasan, pengunapan dan mengawal keguguran buah melalui pengawalan pengeluaran asid absisik.
~Mesra alam dan mudah diuraikan.
~Sesuai digunakan untuk tujuan semburan atau siraman.
~Boleh dicampurkan dengan racun serangga atau racun kulat.



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

KINI LUMINEZ DALAM PEK INDIVIDU!


Berita baik utk peminat LUMINEZ BRIGHTENING SERIES!!!
KINI LUMINEZ DALAM PEK INDIVIDU!



I likeeee!!!
sbb kadang2 salah satu tu habis dulu,boleh la topup yg dah habis tu je 

Utk yg baru2 nak cuba,NOW ada FREE GIFT kalau beli 1 SET!!
BUY 1 SET + FREE LUMINEZ PAPER BAG + FREE LUMINEZ ELEGENCE BAG!!
Cantikssss~~GRAB IT NOW!!


Prof Dr Lawrence yg pernah menjadi konsultan utk SK** kata, secara keseluruhan, kombinasi bahan2 dalam Luminez lebih baik dari SK**...tapi dengn harga yang lebih murah (harga Luminez less dari 50% harga SK**)!! Kenapa nak bayar lebih??? Duit lebih boleh tambah stok emas mehh!!

Siapa masih tercari2 skincare yg bagus, mencerah & merawat kulit...
ini la pilihan terbaik!!

~TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA~

- Tanpa hidrokinon
- Tanpa Paraben
- Tanpa Minyak Mineral
- Tidak diuji ke atas haiwan
- Tidak komedogenik
- Tanpa Laurel Sulfat (SLS)



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Rabu, 8 Mei 2013

0
Komen

" BATU KARANG 'HILANG' SLPS MINUM COFFEE MINERAL PLUS GUNA BVSM"b


Bismillah...

Tk Zeeta Mohd atas perkongsian...

Alhamdulillah, Alhamdulillah...syukur sgt2
Bismillah.. baru jap tadi dapat panggilan dari along (abang sulong)...suara yg penuh kesyukuran dan kegembiraan.

thanks to puan Roslina Ghazali sebab pnh sharing guna BVSM leh sembuhkan Batu karang Mak Mertua puan pada March 2013.

Along da setahun lebih menghidap batu karang di saluran dekat buah pinggang die, asyik mengadu sakit jer, lepas baca sharing puan roslina terus syorkan kt along guna tilam BVSM, plus memang along sebelum tu minum Mineral Coffee. Along start guna BVSM tu bulan 3 n kira2 da sebulan lebih tidur berlapikkan tilam.

masa2 first guna tilam, along kol, kakcik nape tilam ni mcm tajam je mcm ade arus letrik, pastu baru je letak tepon atas tilam ni bateri da kong , berdiri bulu roma die ckp, bile tepon tu letak jauh elok lak bley on. seram katanya..

ok sambung citer pasal batu karang ,

Dijadualkan 4 May (esok) along akan dioperate di HKL utk buang batu karang die, 2 3 ari lepas along kol ckp batu karang keluar masa buang air kecil..teruja betol die..sebab dlm mgu lepas sebelum batu karang tu keluar die memang rasa sakit sgt2, sakit yg lain mcm ( lepas isteri dia Jumariah Ibrahim Jue start sapu be cream kt bawah ari2).

so sy ckp mungkin batu karang da takde, cuma sebab da dijadualkan nk dioperate pd 4 may so semalam along kena jugak admitt kt HKL... dan tiba2 tadi dapat panggilan

"Kakcik..along dah blik"..dengan hepinya

Alhamdulillah batu karang da takde...syukur Ya Allah. TQ dor Kamesah Omar, kenalkan sy ngn product2 hebat ni. and TQ STg for great sharing from u guys.

TQ Allah, segala2 nye mudah bagiMu, tidak ade had batas kekuasaanMu...



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
26
Komen

TESTIMONI BBPLUS COLLAGEN



Bahang pilihanraya masih terasa... La ni bahang gak...bahang BBplus kolagen dengan OFFER YANG MENARIK! Jom baca testimoni terbaru dari pengguna BBplus collagen terbaik abad ini!!!

Saya dapat screenshot di Wechat yang dikirim oleh Konsultan hebat di Ulu Tiram, SSM Noredayu

Beliau mendapat repeat order dari pengamal tegar BBplus Collagen yang sangat sangat sangat berpuas hati dengan hasil dari BBplus. 

Tq Allah menemukan kami dengan produk hebat ini. 
Jom semua rebut peluang utk beli 3 PERCUMA 1 sementara tawaran masih ada.





Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Isnin, 6 Mei 2013

0
Komen

PERHATIAN!!! KAMI ADA TAWARAN HARGA RUNTUH!!!

PERHATIAN!!! KAMI ADA TAWARAN HARGA RUNTUH!!!
♥ BEAUTY DRINK BBPLUS COLLAGEN -Sold out lebih 700 kotak dalam masa 2 hari !! 

Lebih Havoc dari Goreng Pisang Panas!! Rupa2nya saiz BBplus sgt halus >>>serapan cepat ke sel-sel >>> 3hari dah nampak beza!!
Rasa ekslusifnya enak seperti Ribena, mudah di bawa & di sediakan >> sgt sesuai untuk semua golongan terutamanya para Professional & mereka yang sibuk...
===============================
HARGA BIASA RM 180/kotak, MINGGU INI sy OFFER harga konsultan RM 150/kotak, 
BELI 3 KOTAK PERCUMA 1 KOTAK!!! + PRODUCT BAG & CRYSTAL TUMBLER FREE BPA!! WOW!! Termurah dalam sejarah!! Irresistable OFFER!

*CRYSTAL TUMBLER BERNILAI RM25 HANYA UNTUK 5 ORANG TERAWAL SAHAJA!!
===============================
Jom dengar apa kata pengguna BBPLUS COLLAGEN :

~Dr Kamesah Omar - Syukur dpt add value kpd ramai pesakit/pelanggan di klinik sy... terlalu banyak KOLAGEN di pasaran, tp baru jumpa yg SEDAPP, MUDAH DIMAKAN, KHASIAT & sgt cepat ketara...most of my clients dah bertukar ke BBPlus Collagen sbb WRINKLE/KEDUTAN DITEPI MATA CEPAT SGT HILANG, PIGMENTATION PUDAR, LUTUT DAH TAK SAKIT, even yg sdg ambik master/PhD /exam MENDAPATI bahawa
INGATAN/MEMORY BERTAMBAH KUAT ..senang nak ingat/nak absorb elmu..tq Allah...

~Pn Noriza Jalaludin - Dan yang paling teruja apabila doktor menegur umur dan bertanya saya gunakan produk apa? Dia teka umur saya 30-an… alhamdulillah, saya mendapat penampilan dan kesihatan yang tidak ternilai harganya dalam usia yg mencapai 50-an ni

~Pn Siti Salmah, jurutera – Saya ada masalah kulit yg sgt2 kronik..semua jenis rawatan termasuk ‘laser’ & mcm2 dh cuba..tapi mcm tak percaya bila amik bbplus struktur kulit mmg nmpk sgt berbeza..kwn2 kat opis ramai yg tegur.."eh, muka ksal skrg lain laa..mcm pinky pinky gitu" dlm ati ya Allah syukur sgt..alhamdulillah.. Lagi satu kulit tapak kaki pun jadik halus n ala2 lembab..best sgt2.

~Dr Safinat Saadan - memang terujaaaa, minum ni 3 hari je, bangun pagi terasa kulit halus ,lembut,jeragat yang lama kat pipi ni pun pudar,tak pakai make-up pun kulit memang 'glow' semulajadi,saya sangat sukaaa....

~Dr An Nissa, Temerloh
~kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! jantung akan kuat
~kolagen terbaik utk mata dan otak... lambat rabun dan naynyuk!!!
~utk kulit mmg terbukti!!!

kolagen terbaik di klinik saya guna injection harganya RM600 harga doktor..belum harga customer!!! so... pilihlah yg terbaik dan berbaloi!

~Pn Shalita, jurutera - tuntutan kerjaya mendedahkan tindakan kasar matahari pada kulit muka, saya mengalami jeragat yang sangat ketara. Sebelum ini saya pernah beberapa kali melalui rawatan laser. Adoi! Tahu betapa sakitnya rawatan laser ini, selepas rawatan tiga hari tak boleh keluar rumah nt rasa kulit terbakar … SAKIT! SAKIT! SAKIT! Tetapi dengan BBPlus … belum pun habis sekotak, banyak perubahan!

Kata orang, tak tumbuh tak melata … mana2 saya pergi ada saja yang menegur, abang yang jual telur kat pasar tu pun tanya apa yang I pakai kat muka! Kalau BBPlus boleh mengatasi rawatan laser dengan harga yang jauh lebih murah, mengapa tunggu lagi. 

< 3 JOM!! SEGERA DAPATKAN BBPlus pada harga Konsultan & Buy 3 free 1 + hadiah sementara stok TERHAD masih ADA!! HANYA Untuk 5 orang terawal sahaja!!!

Sharing is caring, mungkin ada rakan2 anda yang memerlukan.... 


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Sabtu, 4 Mei 2013

0
Komen

PROMOSI SYOKK GILERRR SEMPENA PRU 13!!!

RAMAI YANG DAH SYOKK DENGAN BB PLUS COLLAGEN!!

♥ APA YANG ADA DENGAN BB PLUS NI??

~BB Plus diperbuat daripada KOLAGEN IKAN DIHIDROLISIS yang bermutu tinggi.
~Kolagen Ikan hampir sama seperti kolagen manusia dan ia merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism dan osteoarthritis (penyakit sendi).

♥ BB Plus bertindak dengan 3 mode tindakan iaitu :

1. MEMULIH : Pulihkan rantaian kolagen yang telah rosak dan lemah
2. MEMBINA : Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. MEMPERBAHARUI : Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan kolagen baru 

♥ Dicampurkan dengan antioksidan tambahan iaitu :

1. Jus Blackcurrant : Melindungi kulit muka dan badan dari sinaran UV dan radikal bebas.
2. Ekstrak biji anggur : Menguranggkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit.
3. Vitamin C dan Roselle berkualiti tinggi : Menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis
4. Serat Epal dan Inulin (serat diet) : Menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi. 

♥ 7 Hasil Kulit Cantik Dengan BB Plus

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3.Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari 

Note : Tanpa Gula dan Kolesterol. Menggunakan gula gantian semulajadi yang rendah untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes

♥ <3PROMOSI TERKINI SEMPENA PRU 13
BELI 3 BBPLUS DAPAT 1 BBPLUS FREE
+ 1 beg produk
+ 1 crystal tumbler (untuk 5 orang terawal sahaja)

Photo: PROMOSI SYOKK GILERRR SEMPENA PRU 13!!!
RAMAI YANG DAH SYOKK DENGAN BB PLUS COLLAGEN!!

<3 APA YANG ADA DENGAN BB PLUS NI??

~BB Plus diperbuat daripada KOLAGEN IKAN DIHIDROLISIS yang bermutu tinggi.
~Kolagen Ikan hampir sama seperti kolagen manusia dan ia merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan  yang disebabkan oleh rheumatism dan osteoarthritis (penyakit sendi).

<3 BB Plus bertindak dengan 3 mode tindakan iaitu :

1. MEMULIH : Pulihkan rantaian kolagen yang telah rosak dan lemah
2. MEMBINA : Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. MEMPERBAHARUI : Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan kolagen baru  

<3 Dicampurkan dengan antioksidan tambahan iaitu :

1. Jus Blackcurrant :  Melindungi kulit muka dan badan dari sinaran UV dan radikal bebas.
2. Ekstrak biji anggur : Menguranggkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit.
3. Vitamin C dan Roselle berkualiti tinggi : Menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis
4. Serat Epal dan Inulin (serat diet) : Menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.  
  
<3 7 Hasil Kulit Cantik Dengan BB Plus

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3.Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari  

Note : Tanpa Gula dan Kolesterol. Menggunakan gula gantian semulajadi yang rendah untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes

<3 <3PROMOSI TERKINI SEMPENA PRU 13
BELI 3 BBPLUS DAPAT 1 BBPLUS  FREE
+ 1 beg produk
+ 1 crystal tumbler (untuk 5 orang terawal sahaja)

<3 <3 < 3SPECIAL PEMBELIAN DENGAN HARGA SAYA/KONSULTAN KHAS UNTUK 3 PEMBELI TERAWAL YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA!!!<3 <3 <3

JOM PM "SAYA SUKA" KE INBOX SAYA LAJU2 SEKARANG !!!

♥ ♥ < 3SPECIAL PEMBELIAN DENGAN HARGA SAYA/KONSULTAN KHAS UNTUK 3 PEMBELI TERAWAL YANG BETUL2 SERIUS SAHAJA!!!♥ ♥ ♥

JOM PM/SMS "SAYA SUKA" KE INBOX SAYA LAJU2 SEKARANG !!!



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
11
Komen

PROMOSI PRODUK PALING TERBARU ~ COZUMA BB FACE FOUNDATION SPF 25 PA+++



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

PROMOSI PRODUK BARU ~ BIO CLEANZ



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

PRODUK BARU ~ MARINE ESSENCE



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

PROMOSI TERKINI ~ BBPLUS COLLAGEN



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
1
Komen

TESTIMONI SABUN MARINE ESSENCE


(Perkongsian dr Siti Zaimah)

Xtau alergi apa2,tiba2 merah2 naik kat tengkuk! Arghhh,stress betul. Ubat dah macam2 try sampai satu tahap,dah give up! Mana nak cari ubat mujarab ni? Ubat kampung pun sudah,ubat hosp pun sudah! 

Nah,ni sabun marine essence! Mula2 X percaya jugak tp atas dasar kawan yg jual,try jugak le. hehe. Follow up punya follow up,akhirnya ni hasilnya! Wow,betul ke ni? Dan yg paling best " abis aku sental kat mana tempat gelap...celah kangkang pon aku sental,ketiak putih woiiii! tak kan nk amik pic ketiak lak" hehe

Alhamdulillah!




Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm