Isnin, 6 Mei 2013

0
Komen

PERHATIAN!!! KAMI ADA TAWARAN HARGA RUNTUH!!!

PERHATIAN!!! KAMI ADA TAWARAN HARGA RUNTUH!!!
♥ BEAUTY DRINK BBPLUS COLLAGEN -Sold out lebih 700 kotak dalam masa 2 hari !! 

Lebih Havoc dari Goreng Pisang Panas!! Rupa2nya saiz BBplus sgt halus >>>serapan cepat ke sel-sel >>> 3hari dah nampak beza!!
Rasa ekslusifnya enak seperti Ribena, mudah di bawa & di sediakan >> sgt sesuai untuk semua golongan terutamanya para Professional & mereka yang sibuk...
===============================
HARGA BIASA RM 180/kotak, MINGGU INI sy OFFER harga konsultan RM 150/kotak, 
BELI 3 KOTAK PERCUMA 1 KOTAK!!! + PRODUCT BAG & CRYSTAL TUMBLER FREE BPA!! WOW!! Termurah dalam sejarah!! Irresistable OFFER!

*CRYSTAL TUMBLER BERNILAI RM25 HANYA UNTUK 5 ORANG TERAWAL SAHAJA!!
===============================
Jom dengar apa kata pengguna BBPLUS COLLAGEN :

~Dr Kamesah Omar - Syukur dpt add value kpd ramai pesakit/pelanggan di klinik sy... terlalu banyak KOLAGEN di pasaran, tp baru jumpa yg SEDAPP, MUDAH DIMAKAN, KHASIAT & sgt cepat ketara...most of my clients dah bertukar ke BBPlus Collagen sbb WRINKLE/KEDUTAN DITEPI MATA CEPAT SGT HILANG, PIGMENTATION PUDAR, LUTUT DAH TAK SAKIT, even yg sdg ambik master/PhD /exam MENDAPATI bahawa
INGATAN/MEMORY BERTAMBAH KUAT ..senang nak ingat/nak absorb elmu..tq Allah...

~Pn Noriza Jalaludin - Dan yang paling teruja apabila doktor menegur umur dan bertanya saya gunakan produk apa? Dia teka umur saya 30-an… alhamdulillah, saya mendapat penampilan dan kesihatan yang tidak ternilai harganya dalam usia yg mencapai 50-an ni

~Pn Siti Salmah, jurutera – Saya ada masalah kulit yg sgt2 kronik..semua jenis rawatan termasuk ‘laser’ & mcm2 dh cuba..tapi mcm tak percaya bila amik bbplus struktur kulit mmg nmpk sgt berbeza..kwn2 kat opis ramai yg tegur.."eh, muka ksal skrg lain laa..mcm pinky pinky gitu" dlm ati ya Allah syukur sgt..alhamdulillah.. Lagi satu kulit tapak kaki pun jadik halus n ala2 lembab..best sgt2.

~Dr Safinat Saadan - memang terujaaaa, minum ni 3 hari je, bangun pagi terasa kulit halus ,lembut,jeragat yang lama kat pipi ni pun pudar,tak pakai make-up pun kulit memang 'glow' semulajadi,saya sangat sukaaa....

~Dr An Nissa, Temerloh
~kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! jantung akan kuat
~kolagen terbaik utk mata dan otak... lambat rabun dan naynyuk!!!
~utk kulit mmg terbukti!!!

kolagen terbaik di klinik saya guna injection harganya RM600 harga doktor..belum harga customer!!! so... pilihlah yg terbaik dan berbaloi!

~Pn Shalita, jurutera - tuntutan kerjaya mendedahkan tindakan kasar matahari pada kulit muka, saya mengalami jeragat yang sangat ketara. Sebelum ini saya pernah beberapa kali melalui rawatan laser. Adoi! Tahu betapa sakitnya rawatan laser ini, selepas rawatan tiga hari tak boleh keluar rumah nt rasa kulit terbakar … SAKIT! SAKIT! SAKIT! Tetapi dengan BBPlus … belum pun habis sekotak, banyak perubahan!

Kata orang, tak tumbuh tak melata … mana2 saya pergi ada saja yang menegur, abang yang jual telur kat pasar tu pun tanya apa yang I pakai kat muka! Kalau BBPlus boleh mengatasi rawatan laser dengan harga yang jauh lebih murah, mengapa tunggu lagi. 

< 3 JOM!! SEGERA DAPATKAN BBPlus pada harga Konsultan & Buy 3 free 1 + hadiah sementara stok TERHAD masih ADA!! HANYA Untuk 5 orang terawal sahaja!!!

Sharing is caring, mungkin ada rakan2 anda yang memerlukan.... 


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan