Selasa, 15 Mac 2016

0
Komen

HERBA WARISAN

Herba kebahagiaan wanita ni mmg terlajak lariss..
Huru-hara juga dibuatnya bila stok tak cukup2, HQ pun sudah licin...😛😊💕
.
Cepat PM/WhatsApp 011-10846659 sebelum stok ditangan #TicerAnna disambar orang!!!😘😘😘
Freegift Bio Seleza (Pantyliner) lagi untuk wanita bijak!
.
Herba Maharani memang thorbaekk!!!👍👍👍
Dipercayai turun temurun, berpuluh tahun dipasaran!
Yang kat gambar ni pun sudah berpunya..akan terbang ke Pahang menemui tuan barunya Muna Purple sekejap lagii..

#HERBAMAHARANI #herbakasihsayang #ubatkuatwanita #ProtegeDialu2kan #ProjekSTG


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Sabtu, 12 Mac 2016

0
Komen

Kembalikan Seri Senyuman Keluarga Anda!


UBAT GIGI BERASASKAN GARAM BULUH !
KAYA DENGAN XYLETOL !
.
Jom bertukar kepada ubat gigi yang lebih baik untuk kebersihan dan kesihatan optimum.
.
PM/WhatsApp 011-10846659 untuk dapatkan harga special ! Limit kepada 6 orang terawal shj!


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Jumaat, 11 Mac 2016

0
Komen

TURUN 27 KG ASBAB PKP

Tq for Sharing Pn Kamsiah.

Dari seorang pengguna set PKP kini beliau telah upgrade menjadi pengedar disebabkan keberkesanan Set Hebat ini.
.
Beliau telah mengamalkan set PKP dalam masa 8 bulan,dan berat badannya menunjukkan penurunan sebanyak 27kg. Sebelum ini berat bdnnya 125kg namun asbab penggambilan set PKP, ia turun ke 98kg. Dengan penurunan sebanyak itu... beliau nampak lebih bekeyakinan dan bentuk badan , sebab dulu beliau mempakai baju size 6xl tetapi skrg sudah tukar ke 3xl...bestt ke sangat besttt!!!
.
Jom kawan2 kita sebarkan manfaat set PKP ini pada semua. Moga semuanya sihat dan berkeyakinan. In shaa Allah...
.
Utk info@tempahan PM/WA #TicerAnna 011-10846659
.
Please feel free to untag 💕
Sharing kepadavyang memerlukan 😘

#ProjekSTG
#CikguBisnesOnline
#SetKempisPerut
#AgenDiperlukan


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

LOVE BIO SELEZA!!

Pilih Bio Seleza kerana ia dijamin selamat dan berteknologi tinggi ! Mula guna untuk masalah keputihan.
.
Tapi tak sangka bau pun tiada, rasa sangat selesa...Badan pun cergas bertenaga..
Owh ini rupanya kehebatan Bio Velocity (BV) teknologi yang tak de pada pantyliner atau feminin pad yang lain..
.
Tampal kat kasut boleh jadi terapi kaki !
Tampal kat anak tudung jadi penawar migrain !
Tampal sana! Tampal sini ! Semuanya menjadi !
#TicerAnna ❤❤❤❤❤ #bioseleza !!!
.
Alah membeli menang memakai!💰💰💰
Thorbaekkk👍👍👍
.
Meh cuba! Best tau ! PM/WA 011-10846659 untuk dapatkan Bio Seleza dengan harga sahabat 😘

Please feel free to untag! 😊
Sharing is Caring 💕

#CikguBisnesOnline
#ProjekSTG
#AgenDiperlukan


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Khamis, 3 Disember 2015

0
Komen

Jom sahut cabaran { SLIM +SIHAT }


==>>Tak susah mana pun, gantikan minuman biasa kita dengan kopi mineral dan ngap telan garlic hu3..ambik secara istiqomah..pastu tengoklah hasilnya..slim &sihat...senangkan?
.
meh baca apa khasiat 2 produk yang serasi bersama nih;
.
💖GARLIC💖
✔Boleh bantu kempiskan perut yang dah mula mengembang
✔Badan tak sempat nak berangin dalam perut terus detoks..
✔Melawaskan pembuangan air besar
✔Pecahkan lemak-lemak dalam badan dengan PALING SELAMAT !
✔Boleh SLIMM masa kita tengah tidur!!!!
.
💖MINERAL COFFEE💖
✔Chlorogenic Acid dalam mineral coffee bantu mengawal berat badan
✔Asid terus buang...sebab ada Garam Buluh ANTIOKSIDA paling tinggi, so perut kita pun takkan simpan 'bahan buangan' lama-lama.
✔Menstabilkan tekanan darah & membantu melancarkan perjalanan darah
✔Menstabilkan gula dalam darah yang disebabkan oleh chlorogenic acid tadi.
✔Magnesium yang terdapat di dalam Mineral Coffee boleh meningkatkan HB (PEKAT DARAH)
✔Penyerapan kalsium yang baik jadi bahan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan lena (especially yang ada imsomnia)
.
Harga pun murah je
Nak order/pertanyaan hubungi, PM atau whatsapp 011-10846659..Free postage untuk 5 orang pertama!

#CikguBisnesOnline
#SetKempisPerutBySTG


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Isnin, 30 November 2015

2
Komen

Pencarian Rakan Bisnes

BEST ke SANGAT BEST ??
Bisnes online je tapi ada SLIP GAJI..6angka plak tu macam Mentor NN punya nih..owh tersangat lah bestt!!
Tap enery hebat mentor kesayangan kami nih!!
.
Slip ni bank terima untuk buat loan beli aset..beli kereta, beli rumah dan lain2 tau..Syukur sangat dah join bisnes ni dan merasa bonus 4angka gemoks, melancong percuma...sesiapa pun blh join..part time je..
.
Surirumah & student juga boleh... selagi anda;
✔ Ada FB (rajin berFB mmg terbaik!!),
✔ Ada Smart Phone &
✔ Ada line internet
.
Setiap bulan BONUS masyukk masuk dlm account bank jika FOLLOW betul2. Sambil2 uruskan anak, sambil2 masak, sambil study, sambil tgk tv, sambil2 buat EXTRA INCOME.

Bermula dgn HANYA RM50 je..

JOMMM KITA JANA PENDAPATAN TAMBAHAN SECARA ONLINE;..ada income lebih, bolehlah>>>
<3 shopping sakan tanpa usik gaji/duit suami
<3 bagi duit lebih kat mak ayah..bg dia org happy..tak pun hantar pergi haji/umrah
<3 simpan duit lebih sikit
<3 sedekah lebih sikit

Kami coach, sampai jadi tau! Free tuisyen!
CEPATTTT PM / WA Coach/Ticer Anna Surie 01110846659 for more info..

#ProjekSTG...ILMU dtg pd yg BELAJAR, HASIL dtg pd yg BUAT

**Friends feel FREE to untag.

#CikguBisnesOnline
#TuisyenBisnesOnline
#TheMagicOfPartTime


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm