4
Komen

HERBA MAHARANI

Herba Maharani (Beijing Te Zhi Bai Feng Wan ) di gelar juga herba kebahagiaan rumahtangga dan perangsang. Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.


Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.


Apakah itu Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?

Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.


RAMUAN UTAMA

Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.


KESAN UTAMA

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.


ADAKAH IA PANAS??

Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan oleh badan.


SESUAI UNTUK SIAPA??

Lelaki dan wanita turut boleh mengambil.
Tidak dicadangkan ibu mengandung kerana hormon ibu mengandung tidak stabil dalam tempoh mengandung.
Kanak-kanak juga tidak dicadangkan.


FORMULA YANG UNIK

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.


Ubat herba tradisional Cina ini mengandungi 20 jenis ramuan berharga termasuklah pati ayam hitam (Bai Feng Wan) sebagai ramuan utama. Ayam hitam ni nama saintifik dia Gallus Gallus Domesticus juga dikenali sebagai ayam selasih atau ayam cemani atau ayam didik (dikalangan masyarakat Melayu dan Indonesia (waah.. banyaknya nama).

Ayam hitam ni memang digunakan sebagai amalan perubatan tradisional orang Melayu, Indonesia dan Cina. Banyak khasiatnya ayam hitam atau ayam selasih ni untuk wanita terutama yang telah berkahwin dan melahirkan anak.

Ayam hitam ni memang rupanya hitam legam. Bulu of course la hitam. Kulit, mata, paruh, kaki termasuklah daging dan tulang pun kehitaman jugak. Benda berkhasiat memang biasanya nampak tak sedap kan.


ANTARA FUNGSI HEBAT

Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut ) 
Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin) 
Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf. 
Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan) 
Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul) 
Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)


CARA PENGAMBILAN

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola  = 300 biji kecil pil herba
Sebaiknya mulakan dengan 1bola (50biji), 2kali sehari (pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur)-25biji setiap kali pengambilan dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Jika tak tahan juga, kurangkan dos kepada 10-15 biji setiap kali pengambilan.
Sebaiknya mulakan ambil Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

=> Jika ambil 25 biji = 50biji/1bola sehari..6 hari 
=> Jika ambil 15 biji = 30biji sehari..10hari
=> Jika ambil 10 biji = 20biji sehari...15 hari

Sebulan amalkan satu kotak Herba Maharani sahaja sudah mencukupi . Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Jangan makan di waktu period. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Ambil mestilah bersama air suam.

Perhatian:
Ibu mengandung dilarang mengambil.
Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
Tidak sesuai diambil ketika selsema.
Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.


SECARA UMUMNYA SESUAI UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH BERIKUT;

-Bagi yg susah utk pregnant; dapat meningkatkan dan mengaktifkan hormon progesteron dalam badan, menyuburkan rahim, stabilkan mestruation, memanaskan badan
-Melegakan kesakitan akibat senggugut
-Mengatasi masalah keputihan
-Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur
-Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
- Melambatkan menopous
-Melancarkan peredaran darah
-Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
- Melegakan lenguh2 sendi/sakit pinggang dan atasi lemah2 badan
-Mencantikkan kulit
-Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
-Menyuburkan badan sebelum dan selepas bersalin (bagus untuk berpantang)
-Meningkatkan rangsangan, kebahagiaan kepada pasangan
- Mengatasi masalah berpeluh waktu malam
- Sesuai bagi yg tak tahan sejuk/dalam aircond



STATUS HALAL DAN KELULUSAN KKM
(Gunakan tanpa was-was)



Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) – MAL 20014419T





KISAH BENAR DISEBALIK SEJARAH HERBA MAHARANI


Ada kisah benar bagaimana seorang gundik boleh jadi Maharani dengan khasiat Maharani ni

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Sebenarnya Ci Xi adalah gundik Maharaja. Dan Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam - seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan beliau adalah Ci Xi.

Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih dtg haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu dah berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka 40-an).. Tau tak kenapa sy boleh tau kisah dia? Sb biz partners sy, K Shima pakaikan dia Premium Beautiful dan supply Herba Maharani kat dia... That's prove, kita boleh lambatkan putus haid..

Memula tak paham, pastu baru .. ooooh...  patut la dia bole jadi Maharani... ;):)


TESTIMONI KEAJAIBAN HERBA MAHARANI

Saya share testimonial dari beberapa website.  Salah seorang pengedar Bai Feng Wan (BFW) atau lebih dikenali sebagai Herba Maharani dan jamu-jamu lain. Dari testimoni2 yg banyak nih, sy dpt rasa dulu group Pn Lela ni concentrate kat Maharani,... Kalau berminat, boleh dapatkan dr saya, stok baru sampai... mmg hott!! Mantap ! Mantap ! Mantap!


Adik angkat Lela mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Dia bertanya pada Lela supplement apa yg perlu dia amik untuk kurangkan keputihan dan masalah period tak menentu, dengar je masalah keputihan dan period tak regular ni Lela teru cadangkan dia amik Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, adik angkat Lela cakap dia dah datang period. Sah..Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.

******************************

Testimoni 1


Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...

adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan...haid bulanan dia makin hari makin kurang...dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa...mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya...thats y i nak kongsi ngan u all semua...

**Sumber testimoni dr salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 2

Jiran saya, berusia akhir 26tahun, berat badan saya anggarkan 80kg , tinggi 160cm, menghadapi masalah haid yang tak menentu. Datang haid sekitar 7 - 8 bulan sekali. Lebih kurang 2 kali setahun je la dia period... Saya syorkan ambil herba ni, mulanya dia kata , dah try dah..tapi tak de perubahan. Bila saya tanya , dia kata cuma ambil 5 biji kecil sekali sehari. Saya sarankan dia ambil 25biji , saya kata , makan waktu malam nanti, sebelum tidur, (mungkin dos tak cukup memandangkan saiz badannya yang agak besar). Keesokannya, dia period.

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 3

Office mate hubby saya. Masalah keputihan. 3 hari selepas pengambilan (10biji sehari), 'discharge' keluar dengan banyak, bertukar warna menjadi kekuningan. Saya sarankan pengambilan berterusan. Selepas beberapa 'bola' , discharge berkurangan dan semakin pulih.

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 4

Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.

Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.

Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

** Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 5

Pengalaman ibu saya sendiri. Masalah sakit kaki dan lutut. Bekerja yang memerlukan banyak berdiri dan pergerakkan disamping mempunyai berat badan yang lebih , (gemuk la tu ) . Saya bagi je dia sekotak.. tak habis pun lagi sekotak tu, dia call saya, dia kata perut dia terasa tegang dan kemas, bangun tidur pagi, tak rasa sakit lagi pada tumit... Bengkak pada kaki semakin berkurangan. **ramai lagi mak cik - mak cik yang sakit lutut puas hati dengan produk ni**

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 6

Ibu mertua ku.. umur 51 (sewaktu pengambilan), mungkin ramai yang dah putus haid pada usia ni, termasuk ibu mertua saya, yang waktu itu sebulan ada, 2,3 bulan tak ade..tak datang period la. Saya syorkan pengambilan biasa , 10 biji kecil setiap hari. Selepas pengambilan, period kembali seperti biasa setiap bulan sehingga kini usianya 54 tahun. Tapi waktu haid tu lebih pendek , 3 ke 4 hari.

Tambahan info tentang monopouse : Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-
-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 7

Office mate lama saya, usia waktu itu 40 tahun, ada 2 org anak lelaki, yang bongsu berusia 13 tahun. Teringin nak dapat anak perempuan. Dah banyak mencuba pelbagai herba. Saya syorkan la herba maharani, pengambilannya secara berterusan dan istiqamah, alhamdulillah, tak berapa ingat mungkin selepas setengah tahun, kakak ni disahkan mengandung , tambah lagi seronok..dapat baby girl

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 8

Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, ,hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya. Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 9

Baby...actually herba ni byk khasiat dia, bermacam2...especially utk pengaliran darah..saya makan ni bukan utk ngandung, cuma ambik khasiat dia jer utk tubuh badan yg sehat. Tapi kalo dah ngandung tu...alhamdullillah la.. it's good utk keputihan, dia memang mencuci rahim... cuba la!!

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 10

Assalamualaikum....Emm semalam baru saya suruh hb belikan. Dah ada kat umah pun. Lawanya kotak dan tempat letak tu..So yg macam telur tu kita kenappotong ekk. Belum lagi mencuba insyaallah esok baru nak mula makan. Sebab beli kakak ipar bagi tau yg adik dia makan dlm 2 kotak then alhamdulillah mengandung setelah sekian lama tak de anak (yg sulung dah 9 tahun). So tu yg semangat berkobar2 tu. Dan sambil tu nak servislah kot2 part mana yg longar kan .

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 11

Bagi yg sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, pil ni mmg khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon..membetulkan aliran darah..antara fungsi2 yg dpt membantu bagi mendapatkan zuriat.dinasihatkan amalkan selama sekurang2nya 4-5 bulan bagi mengetahui tahap kesesuaiannya..insyallah bagi yang sesuai..dgn izin Allah akan mengandung dlm tempoh tersebut.

bagi yg bermasalah dgn period pulak..kalau senggugut..bulan pertama selepas ambil kotak permulaan tu akan rasa sakit berkurangan, sekiranya terus amalkan makan bulan ke 2, ke 3 dan seterusnya..sakit senggugut akan hilang..boleh stop makan atau teruskan.

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 12

'Dear kengkawan....sut nak berkongsi pengalaman sut setelah memakan ubat ni (BFW)... sebelum tu nak bagitau, sut tak dipengaruhi oleh sesapa untuk buat posting ni.... saje je nak syer pengalaman...sut kawin lebih dari 6 tahun... dan masih tak dikurniakan cahayamata.Sut dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali...

Dalam masa yg sama, sut pun ada buat posting juga pasal masalah sut ni, kemudian sut terima pm dari riss mengenai BFW ni, then sut pon order, ecceli untuk sahabat sut yg sehingga kini pon belum ada cahayamata, konon-kononnya nak soh dia jadi experimental laa....., oleh kerana nak dijadikan cerita, sahabat sut ni tak dapat menerima BFW ni, kerana beliau sedang menjalani treatment dan katanya tak moh campur ubat... nak tak nak, sut sendiri makan BFW ni... tu pon lepas 1-2 bulan terbiar kat rumah.... then lepas suami sut bising-bising pasal beli BFW tapi tak makan-makan..., then sut pon makan....,

nampaknya Al-Hamdulillah, lepas makan BFW ni..., rasa badan makin cerdas & cergas plak..... Tapi sebelum puasa hari tu,.., sut ada pergi sengseh kat tempat sut..., konon-konon nak try tradisional cina punya cara gak... tapi ubat cina tu tak makan sampai sekarang pasal suami dan ada sorang porumer namanya virgomal tanya... halal ke ubat tu???? memandangkan sut pon ragu-ragu kandungan ubat singseh tu..., sut tak makan... just continue makan BFW ni..

Nak dijadikan cite lagi.... hari isnin lepas sut berconfy ngan virgomal, sut bagitau pasal period sut yg sepatutnya dah datang tapi tak datang-datang lagi... then sut decide, nak buat urine test..., semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line.... hati ni berdebar plak... maklumlah.... tak sangka positive....then tengahri semalam, sut pegi klinik nak double confirm betul ke sut pregnant..... Al-Hamdulillah..... dokter mengesahkan sut pregnant dah 5 minggu....Akhir kata, sut nak ucapkan terima kasih pada riss kerana memperkenalkan BFW ni serta rakan-rakan yg memberi sokongan kepada sut.... terutama kepada virgomal... Walaubagaimana pun kita tetap kena yakin pada Allah....

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************


Testimoni 13

I baru try ari tuh... lam bula pose ari tuh i dtg bulan dua kali tak tau kenapa lah... mula saya mkn saya rasa pening2 n sakit kepala pastu saya berenti sebab dtg bulan balik ... baru sebelas ari lepas period saya period balik....tapi mkn bai feng wan ni mmg best bdn rasa sedap ringan jer sebab dia keluarkan angin, senggugut pun takde..... ingat lepas period ni nak mkn balik, saya pun sebenarnya nak try concieve jugak sebab dah lima thn ni takde lagik...

quote 2: Cincin nak share satu benda happy with all forumners..hmm.. first time Cincin pegi seminar nak dengar pasal produk bai feng wan nih (masa tu belumlagik jadi member).. abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan bai feng wan (BFW) nih..masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi..

masa seminar tu Cincin pun tanya la few things pasal BFW ni..and lepas tu terus cincin join and syorkan dekat sis in law..and semalam.. tetiba my sis in law call... dia dah pregnant 7 weeks! dia makan BFW ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun Cincin tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: cincin sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************


Testimoni 14

June nak update sikit topik ni...bukan apa, saja nak kongsi pengalaman... saya pernah ambik fertility pills dari doktor untuk pregnant tapi so far tak ada apa2..June juga pernah buat operation for PCOS...tapi hampa. Cian!. Period tak teratur adalah masalah utama. So Riss suggest utk try bfw sebelum topik ni dibuka. Last period saya pada bulan Jun..so julai dan ogos takde..dah buat pregnant test, tapi kosong laa...

then sept. cincin suruh try makan..1 minggu pastu period ada semula...masa makan ubat tu..macam2 rasa badan ni...mungkin byk penyakit kot!!..angin je memanjang..bukan angin yg keluar je..angin yg pusing satu badan pun ada..kesian hubby saya melayan tengah-tengah malam..picit-picit sikit..Now saya rasa nak makan lagi bfw lepas habis period nie..nak try utk aturkan period dan Insya-Allah kalau ada rezeki yg diberi...June teramatlah bersyukur..Amin...

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 15

Mai start mkn last month beli dgn vouge. ni tengah tunggu keputusan keberkesanannya. tapi masa mula2 mkn tu memang rasa cam nak terkeluar sebab bau busuk. badan memang rasa panas tapi yg bestnya bangun pagi bdn dah tak rasa sakit2 lagi.

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

Testimoni 16

BABY..Kita amik BFW ni untuk maintain sebenarnya..untuk melegakan sakit-sakit lepas bersalin dulu ...bukan untuk pregnant...tapi nak buat camne ambik sekotak je terus pregnant hehehe..mungkin tak de masalah kot...sebab benda ni menyuburkan rahim

**Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani**
******************************

** Kalau ke luar negara, Maharani ni pasti jadi kemestian, itu la pasal saya tak payah pakai tebal-tebal sangat baju...kita akan rasa kurang sejuk... rasa sejuk sampai ke tulang tu pun kurang sangat...best..best..

ANDA BELUM YAKIN??INFO LANJUT???
UNTUK INFO PRODUK/ TESTIMONI TERKINI
>>>KLIK DI SINI<<<

ANDA YAKIN???BERMINAT???
UNTUK TERUS MEMBUAT PEMBELIAN
>>>KLIK DI SINI<<<

ANDA YAKIN??PERCAYA???TERUJA??
UNTUK MEMULAKAN BISNES
>>>KLIK DI SINI<<<

Hubungi saya (Anna Surie) atau Well-Trained Consultant (WTC), Smart Tycoon Group (STG) anda dari Mysunshine Dream Team

Mysunshine Dreams Team -Leader 
NORSURIANA ABDUL RAHMAN
B.Eng (Hons), Kejuruteraan Awam, UTM.
Pakar Perunding Kesihatan, Kecantikan dan Pembina Ushawan
HP: 0167966598
FB: www.facebook.com/myamielanna (Anna Surie)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

4 ulasan:

  1. Bagaimanakah cars pengambilan serta kesan produk ini untuk lelaki?

    BalasPadam
  2. Omg...I ambik time period.

    BalasPadam
  3. Menarik. Saya akan syorkan pada isteri saya.
    Terima kasih atas perkongsian maklumat

    BalasPadam