15
Komen

BB PLUS COLLAGEN


BB Plus Collagen by Smart Tycoon Group - Sold out lebih 700 kotak dalam masa 2 hari!! Lebih Havoc dr Goreng Pisang Panas!! Rupa2nya saiz BBplus sgt halus >>>serapan cepat ke sel-sel >>> 3hari dah nampak beza!!




Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit

Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.


Mengapa memilih BB Plus?

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

Bagaimana BB Plus Bertindak?

Mod tiga tindakan:

1. Memulih - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui - Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru


Dos apakah yang efektif?

Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.


Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?


Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis


Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?

Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.



Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?

Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.


KEBERKESANAN

BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.


7 Hasil Kulit Cantik

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari


CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.

RAMUAN UTAMA




Tanpa Gula dan KolesterolGula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.
Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.


Mesti ada yang berbeza berbanding kolagen yang lain di pasaran
(sampai havoc 1 Malaya!!)

Perbezaannya;
 Tak habis lagi sekotak, dah nampak beza kulit wajah dan badan..
Kulit kian halus dan mulus..
Serinya berbeza walaupun tanpa makeup..
Rasanya sedap seperti minum ribena..Anak2  pun suka nak menumpang minum..


Saya ni memang suka beli kolagen, soy kolagen la... marine kolagen la ..
ox's kolagen (haiwan) je tak try sb berbau sikit (erkkk..molot ni mmg..nak yg sedap aje)
Kebanyakan kolagen tak habis makan sbb tak berapa sedap walaupun dah dicampur coklat dsbnya
terbayang2 rasa tepungnya esp yg soy kolagen...
Pastu kesannya pula lambatttt....
abis kotak kedua, hasilnya suam2 aje..dah start la malas nak minum...
Dengan BBplus,
Alhamdulillah .... sangat berpuas hati walaupun baru minum 3 hari
Kulit muka yg 'koyak rabak' akibat proses detox (keluar jerawatttttt sambung menyambung)
(Selepas makan seafood + tangan gatal tak boleh diam picit dan kutil jerawat )
Tiba2 jadi moist, smooth dan jerawat tu stop tumbuh
Kalau tidak tu, setiap pagi memang ada aje .. iskkk
Jerawat yg di picit biasanya 'radang' dan 'berisi' balik
Pagi ni kecutt... sukanya!!!!

SEBAB APA CEPAT ???

dan ini antara perbezaannya

Bagaimana ia berfungsi??

 10 Keunikan BB Plus:
  • Kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia...Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3k saiz Dalton) yang sedia diserap - halussss..
  • Selamat...Risiko terhadap pencemaran merkuri dan radiasi adalah sangat rendah. Bebas daripadabahan beracun  (itulah sebabnya kolagen ikan laut dalam yg dipilih)...
  • Perlindungan antioksida tambahan....Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badandaripada sinaran UV dan radikal bebas..
  • Anti Alahan dan Anti Radang...Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkanketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. - di pasaran setakat yg sy jumpa hanya ada 2 jenama yg mengandungi OPC iaitu BBplus dan 'tuttttt'....:):)
  • Ko-faktor tambahan...Vitamin C dan Roselle menguatkan rantaian kolagen ( penjual kolagen lain di pasaran biasanya akan offer vitamin C juga utk di 'consume' sekali)...
  • Meningkatkan Kualiti Kulit...Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui prosesdetoksifikasi...
  •  Manfaat Tambahan...Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang membantu mengurangkankesakitan akibat osteoarthritis...
  • Rasa Enak...Rasa enak campuran 100% jus blackcurrant dan jus roselle, tiada bau ikan...
  • Tanpa Gula dan Kolesterol...Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah, sesuai untuk para diabetes....

Kat bawah ni perbandingan antara BBplus dengan kolagen2 lain yang se'maqam' kualiti dengannya 
(klik utk besarkan)


KELULUSAN KKM

Surat Pengkelasan Produk dari KKM
(BB Plus Collagen dikategorikan sebagai makanan (food)-Mixed BeverageWith Collogen and Blackcurrent oleh KKM )


TESTIMONI KEAJAIBAN BB PLUS COLLAGEN

Testimoni 1: Jerawat Kecut & Kulit Halus


******************************

Testimoni 2: Kulit muka halus & hilang jerawat


******************************

Testimoni 3 : Muka berminyak & eye bag


Sharing dari kak Mutiara Kasih

Perasan tak sebelum tu muka berminyak dan eye bag ketara ....

Cuba tengok muka hari ini? Memang marvellous...yg dia dukung tu cucu dia, tauuuu!!!!

******************************

Testimoni 4 : Liang pori mengecil


Sharing dari kak Naura Auni

Alhamdulillah pagi ni (28/09/2012) dapat feedback customer dari customer di Ulu Tiram, Johor yg baru (27/9/2012) mengambil 1 sachet BBplus Kolegan mempunyai masalah pori besar.

******************************

Testimoni 5 : Garisan bawah mata


Sharing dari kak Naura Auni
Pssstt HOTT...baru dapat sms dari pengguna BBPLUS COLLAGEN beauty drink yg baru amalkan 2 hari, eye wrinkle (garisan di bawah mata) dah hampir 80% berkurang. Alhamdullillah. Tq Allah

******************************

Testimoni 6: Kulit lembut & sembelit hilang

Sharing dari Pn Aisyah

Selain rasanya yg sedap, kulit makin lembut!

Masalah sembelit pun hilang!

Alhamdulillah ^_^

******************************

Testimoni 7: Kulit sekata & tegang, eye wrinkle kurang, pori mengecil, garis gelap di bibir makin cerah


Sharing by Dr Elmy Johana Mohamad

Sharing From Our Friends...♥♡♥
Lecture from UTHM
BB Plus Collagen...so...marvelous...!!!
Jom Try....
Saya pun baru ambil 1 week dah nampak warna kulit sekata..
Alhamdulillah...

******************************


ANDA BELUM YAKIN??INFO LANJUT???
UNTUK INFO PRODUK/ TESTIMONI TERKINI
>>>KLIK DI SINI<<<

ANDA YAKIN???BERMINAT???
UNTUK TERUS MEMBUAT PEMBELIAN
>>>KLIK DI SINI<<<

ANDA YAKIN??PERCAYA???TERUJA??
UNTUK MEMULAKAN BISNES
>>>KLIK DI SINI<<<

Hubungi saya (Anna Surie) atau Well-Trained Consultant (WTC), Smart Tycoon Group (STG) anda dari Mysunshine Dream Team

Mysunshine Dreams Team -Leader 
NORSURIANA ABDUL RAHMAN
B.Eng (Hons), Kejuruteraan Awam, UTM.
Pakar Perunding Kesihatan, Kecantikan dan Pembina Ushawan
HP: 0167966598
FB: www.facebook.com/myamielanna (Anna Surie)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

15 ulasan:

  1. saye pun da pakai bb plus... rase sedap blackcurrent... tapi yang paling best, minum dlm seminggu lebih, tumit dah kurang kering n jerawat belakang badan pun dah kurang.. suke sgt bb plus smpai siap jadi pengedar sebab nak share ngan orang laen.. hehehehe...

    BalasPadam
  2. Tq for sharing dear...BBPlus memang terbaekkk..i luv BBPlus <3

    BalasPadam
  3. Salam..BBPlus ni sesuai tak bagi ibu yang menyusukan bayi..TQ.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh dear...Malah susu akan bertambah..(milk booster)

      Padam
  4. slm..nk tanya ada effect x mkn bbplus ni bg mrk yg ada drh tinggi atau pnyakit kronik yg lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam..
      effect yang tidak baik..tak ada la
      effect yg baik..banyak la..coz kolagen membantu mengukuhkan saluran darah..elakkan strok..

      Padam
  5. Balasan
    1. harga rm180
      kalau nak harga special
      sms saya 0167966598

      Padam
  6. Brp hgnya dan ada brp sachet dlm sekotak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. harga rm180 sekotak ada 20sachet
      kalau seriusss nak..saya bg harga special..sms ke 0167966598

      Padam
    2. agen di indonesia ada nggak?

      Padam
  7. Cmna saya nk order bb plus ni?

    BalasPadam
  8. Pesakit buah pinggang boleh mkn x

    BalasPadam
  9. Pesakit buah pinggang leh mkn x

    BalasPadam