Khamis, 3 Disember 2015

0
Komen

Jom sahut cabaran { SLIM +SIHAT }


==>>Tak susah mana pun, gantikan minuman biasa kita dengan kopi mineral dan ngap telan garlic hu3..ambik secara istiqomah..pastu tengoklah hasilnya..slim &sihat...senangkan?
.
meh baca apa khasiat 2 produk yang serasi bersama nih;
.
💖GARLIC💖
✔Boleh bantu kempiskan perut yang dah mula mengembang
✔Badan tak sempat nak berangin dalam perut terus detoks..
✔Melawaskan pembuangan air besar
✔Pecahkan lemak-lemak dalam badan dengan PALING SELAMAT !
✔Boleh SLIMM masa kita tengah tidur!!!!
.
💖MINERAL COFFEE💖
✔Chlorogenic Acid dalam mineral coffee bantu mengawal berat badan
✔Asid terus buang...sebab ada Garam Buluh ANTIOKSIDA paling tinggi, so perut kita pun takkan simpan 'bahan buangan' lama-lama.
✔Menstabilkan tekanan darah & membantu melancarkan perjalanan darah
✔Menstabilkan gula dalam darah yang disebabkan oleh chlorogenic acid tadi.
✔Magnesium yang terdapat di dalam Mineral Coffee boleh meningkatkan HB (PEKAT DARAH)
✔Penyerapan kalsium yang baik jadi bahan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan lena (especially yang ada imsomnia)
.
Harga pun murah je
Nak order/pertanyaan hubungi, PM atau whatsapp 011-10846659..Free postage untuk 5 orang pertama!

#CikguBisnesOnline
#SetKempisPerutBySTG


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Isnin, 30 November 2015

2
Komen

Pencarian Rakan Bisnes

BEST ke SANGAT BEST ??
Bisnes online je tapi ada SLIP GAJI..6angka plak tu macam Mentor NN punya nih..owh tersangat lah bestt!!
Tap enery hebat mentor kesayangan kami nih!!
.
Slip ni bank terima untuk buat loan beli aset..beli kereta, beli rumah dan lain2 tau..Syukur sangat dah join bisnes ni dan merasa bonus 4angka gemoks, melancong percuma...sesiapa pun blh join..part time je..
.
Surirumah & student juga boleh... selagi anda;
✔ Ada FB (rajin berFB mmg terbaik!!),
✔ Ada Smart Phone &
✔ Ada line internet
.
Setiap bulan BONUS masyukk masuk dlm account bank jika FOLLOW betul2. Sambil2 uruskan anak, sambil2 masak, sambil study, sambil tgk tv, sambil2 buat EXTRA INCOME.

Bermula dgn HANYA RM50 je..

JOMMM KITA JANA PENDAPATAN TAMBAHAN SECARA ONLINE;..ada income lebih, bolehlah>>>
<3 shopping sakan tanpa usik gaji/duit suami
<3 bagi duit lebih kat mak ayah..bg dia org happy..tak pun hantar pergi haji/umrah
<3 simpan duit lebih sikit
<3 sedekah lebih sikit

Kami coach, sampai jadi tau! Free tuisyen!
CEPATTTT PM / WA Coach/Ticer Anna Surie 01110846659 for more info..

#ProjekSTG...ILMU dtg pd yg BELAJAR, HASIL dtg pd yg BUAT

**Friends feel FREE to untag.

#CikguBisnesOnline
#TuisyenBisnesOnline
#TheMagicOfPartTime


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Khamis, 26 November 2015

0
Komen

BIO SELEZA Feminin Pad

[ TEKNOLOGI BV DI’PATENT’ KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI ‘BOOSTER’ TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA ]
.
Bio Seleza menggunakan empat teknologi terbaik untuk memelihara kesihatan manusia…
*Teknologi Bio Velocity Ekslusif dari Korea
*Sinar Inframerah Jauh
*Ion Negetif
*Nano Silver
.
CIRI-CIRI UTAMA BIO SELEZA FEMININE PAD ;
* Tiada bau yang tak menyenenagkan kerana ada funsi penyahbau.
* Lembut dengan lapisan bebas habuk yang selesa dengan ciri serapan hebat.
* mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari semua sudut.
.
Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah:
* KEPUTIHAN
* HAID TAK STABIL
* VAGINA GATAL dan BERBAU
* MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR UNTUK HAMIL
* PENING DAN KURANG TENAGA KETIKA HAID
* PAD BOCOR
.
BIOSELEZA vs. PAD LAIN
* Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
* Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK
kepada pemakai.
* Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid.
* Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah
.
Jom BERTUKAR kepada yang LEBIH BAIK! SELAMAT! HEBAT! SUPERB!
.
PM for d best price ! ;)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Khamis, 22 Oktober 2015

0
Komen

...BANTU RAWAT MASALAH KULIT & JERAWAT!

dengan sabun kecantikan yang diasaskan dari garam buluh dan ramuan terpilih untuk merawat kulit bermasalah.
:)
Jerawat . Eczema . Kulit Kusam . Kulit Berminyak . Kurap . Bintik Hitam . Kulit Gelap . Parut . Ruam Peluh. Bau Badan .
:)
Sesuai untuk kegunaan badan & wajah.
Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.
(Y)
Inbox saya! Free postage !

#MarineEssenceSTG
#SabunCerahKetiak
#SabunAjaib
#SayaShareSayaCareSayaJual


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Jumaat, 16 Oktober 2015

0
Komen

SET KEMPIS PERUT {Kopi Mineral & Garlic}


.
Dah jadi kegemaran ramai, suplimen wajib sekeluarga..repeat order berkali2 sebulan..
.
Ada yang kata badan ringan
Ada yang kata badan cergas
Ada yang kata perut kempis
Ada yang kata senang buang
Ada yang kata migrain hilang
Ada yang kata gastrik dah ok
Ada yang kata kencing manis kurang
Ada yang kata darah tinggi terkawal
.....dan ada yang kata berat badan kurang
.....tengok gambar tu buktinya
.....makin sihat ceria dan slim
.....sape tak suka, mesti happy punya!
.
Meh la cuba, jadikan ikhtiar membantu kesihatan sekeluarga..
Murah je pun..melabur untuk yang tersayang
PM/WhatsApp mummy Anna Surie 011-10846659, mummy bagu harga special tau..
**Nak jadi agen pun boleh, hanya rm50 utk bermula..mummy bg free #TuisyenBisnesOnline..coach sampai genggam income masyukk! PM laju2 ya..:)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm
0
Komen

SET KEMPIS PERUT {Kopi Mineral & Garlic}


.
Dah jadi kegemaran ramai, suplimen wajib sekeluarga..repeat order berkali2 sebulan..
.
Ada yang kata badan ringan
Ada yang kata badan cergas
Ada yang kata perut kempis
Ada yang kata senang buang
Ada yang kata migrain hilang
Ada yang kata gastrik dah ok
Ada yang kata kencing manis kurang
Ada yang kata darah tinggi terkawal
.....dan ada yang kata berat badan kurang
.....tengok gambar tu buktinya
.....makin sihat ceria dan slim
.....sape tak suka, mesti happy punya!
.
Meh la cuba, jadikan ikhtiar membantu kesihatan sekeluarga..
Murah je pun..melabur untuk yang tersayang
PM/WhatsApp mummy Anna Surie 011-10846659, mummy bagu harga special tau..
**Nak jadi agen pun boleh, hanya rm50 utk bermula..mummy bg free #TuisyenBisnesOnline..coach sampai genggam income masyukk! PM laju2 ya..:)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Selasa, 24 Februari 2015

0
Komen

[RAHSIA MELAMBATKAN MENOPAUSE DAN AWETMUDA]

Sesiapa yang mengamalkan pengambilan produk Maharani yang berterusan dan konsisten akan dapat melambatkan proses menopause dan awetmuda,ini kerana produk ini akan bantu menstabilkan hormon wanita,sekiranya kita sudah berada pada tahap umur dijangka,maka cepat-cepat amalkan dari sekarang,untuk menjamin kebahagian kita dan suami secara berterusan…

.
Pengambilan hanya 1 kotak untuk 1 period cycle. contohnya : Mula makan sebaik habis period , makan 25bj sehari - selama 12 hari. Habis 12 hari (sekotak) , stop.. dan tunggu next period, habis period, sambung kotak seterusnya.
* tiada masalah kalau nak consume 2 kotak sebulan..tapi sekotak sudah mencukupi.
.
HANYA RM98 SEKOTAK UNTUK KESIHATAN DALAMAN WANITA..
JOM KITA SERVICE DARI SEKARANG!!
PM saya diFB atau Whatsapp saya di 0167966598 UNTUK HARGA KASIH SAYANG 
heart emoticon YA..
..kalau nak jadi agent/protege biz online saya pun dialu2kan, dapat TUISYEN BIZ ONLINE PERCUMA...PM saya diFB laju2 ya..


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm