3
Komen

BIO VELOCITY SLEEP MATE


 (Pelapik Tilam Bio Velocity)

Semakin hari semakin mudah untuk sihat. Dengan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) sihat dengan baring dan tidur jek. Sesuai untuk yang tak rajin makan ubat-ubatan ataupun yang dah tak larat dah nak makan ubat-ubatan. Opppssss...bukan untuk orang sakit jek..tapi sesuai juga untuk orang2 yang sangat2 mementingkan kesihatan dan mendapat tidur yang lena...kerana kesihatan adalah kekayaan...jika anda rasa sihat itu mahal....cuba sakit dulu.


BIO VELOCITY SLEEP MATE

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. 

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate




Apa Itu Teknologi Bio Velocity?

Tindakbalas Bio Velocity Terhadap Manusia



MEDAN TENAGA MANUSIA


Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.

Sifat Utama Tenga Semulajadi

Hukum Semulajadi Manusia

Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.

Faktor yang mempengaruhi kemerosotan tahap kesihatan
Bagaimana Cara Sepatutnya Pembahagikan Masa Setiap Hari?



KEPENTINGAN TIDUR YANG BERKUALITI

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. 




Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar dan segar selepas bangun serta segar sepanjang hari. 

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita bangun. 

Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.






KEISTIMEWAAN BV SLEEP MATE



1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik 
13. Menggalakkan fungsi jantung 
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti 


MANAFAAT LAIN BV SLEEP MATE

Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.
Antara Perubahan Yang Boleh Dirasakan
Dengan BV Sleep Mate


BV Sleep Mate Terbukti Berkesan Untuk Rawatan Penyakit
dan pelbagai penyakit lain termasuk ganguan energi negatif (makhluk halus)...


CARA PENJAGAAN

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.



SAIZ DAN CARA PENGGUNAAN


Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.

Perhatian:
Minum air putih/mineral yang banyak(lebih 3L) setiap hari bagi membantu mempercepatkan tindak bals pemulihan.


VIDEO DEMO BVSM

(Video dari blog Mentor CDM Norazlin)


TESTIMONI KEAJAIBAN BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Testimoni 1: Aura pulih hanya satu malam dengan tidur dengan BVSM
(Perkongsian Diri Sendiri)


BERAPA BESAR AURA ANDA??
Kajian mengatakan; JIKA AURA BESAR, DAYA TARIKAN TINGGI!!

JIKA AURA ANDA BERMASALAH!!!
-TARIK KEBOCORAN WANG
-TARIK HAJAT TAK SAMPAI
-TARIK MASALAH KESIHATAN


JOM KITA BACA KISAH BENAR DARI SAYA;



Sebelum ini saya sukar TIDUR...sering letih dan tidak bermaya..rasa kurang berkeyakinan pada diri sendiri..mudah marah..sering stress..sukar untuk fokus dan cepat putus asa...macam2 masalah kesihatan yang datang...

Ayik gaduh je dengan suami...

Yang paling menggusarkan keadaan kewangan semakin merosot coz bisnes saya merosot....

PROJEK TAK CLOSE..PRODUK TAK LAKU...

KAWAN MACAM MENJAUHKAN DIRI..
SEMUA BENDA BUAT TAK JADI...
Rupanya berpunca dari AURA saya yang mengecil dan merosot!!!
Sebab kurang TIDUR je!!!

(Lihat foto aura saya yang pertama-sebelum BVSM)



Tetapi semuanya berubah!!! Bio Velocity Sleep Mate telah membuat TIDUR saya begitu lena!!!!

Hanya satu malam sahaja tidur dengan BVSM..AURA SAYA KEMBALI SEIMBANG DAN JAUH LEBIH BESAR!!!

(Lihat foto n aura yang kedua-selepas BVSM)

Kini saya menikmati tidur yang lena...kembali sihat,ceria,riang dan berkeyakinan diri...Bersemangat kental...buat apa pun JADI...Masalah kesihatan pun menjauh pergi...


Dengan en.SUAMI semakin mesra dan INTIM...

Yang paling BEST keadaan kewangan telahpun pulih...BISNES SAYA KEMBALI MELETOP!!!Buktinya saya mendapat sales dan bonus 5x ganda lebih BESARRR!!!



Anda juga patut memiliki Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) untuk mendapatkan 6K(KESIHATAN, KECANTIKAN, KEINTIMAN, KEBAHAGIAAN, KEJAYAAN, KEKAYAAN DAN KEBERKATAN)..

*****************************************


Testimoni 2 : Sakit kaki sembuh dalam 15 min
(Perkongsian Murni Zuriati)

 Aritu ade makcik tu dtg terdengkot2 kaki sakit, peluk barang tu 15 min, jap g dh bole jln btul.siap bole sujud n bgun selamba je...

Vid Vita: ha mmg btol... sume terpegun tgk makcik tu. makcik tu siap demo bgn dr sujud. sbb selama ni klu solat dia nak bgn tu kena menonggeng dulu. tp lps 15minit peluk bvsm.... dia bleh bgn dgn mudah xde rasa sakit...btol la fathimah... sy tgk dgn mata sendri. mmg terang jelas nyata depan mata sy. insyaAllah pasti ramai dpt kita bantu dgn bvsm ni

*****************************************


Testimoni 3: Tidur lebih nyenyak tanpa sakit badan & nyamuk
(Sharing by Pn Intan Diana)

Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..TQ Allah kerana memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so dpt beli 1 jer dulu... 

Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...believe me u will not disappointed... 

*****************************************


Testimoni 4: Sakit dada sembuh 
(Sharing by Pn Sapura )

Nak sharing pasal kisah ajaib yg brlaku smlm...Al kisahnya brmula masa pg tu Puya di serang sakit dada yg amat sgt...sakitnya sampai keluar air mata..terus amalkan Ilmu MMR yg mentor ajar supaya jadi "tok moh" sendiri..Puya buat "terapi air" n sapu Bio Ever rasa sakit tu makin brkurangan..tapi masih terasa...Alhamdulillah dptlah dtg program mlm tadi..masa kat program tu Puya kan dok depan sekali so pelapik tilam Bio Velocity dok betul2 depan Puya...rasa teruja sgt bila blk umah Puya dpt rasakan yg sakit dada dh hilang..bangun pagi tadi rasa sihat dan bertenaga kembali.. Tq BVSM TQ Allah..wooowww hebatnya BVSM ni..baru dok dekat dh dpt rasa kesannya..tu belom buat alas tidow ..x sabornya nk tdow lena dgn Pelapik Tilam Bio Velocity n sharing dgn kwn2.. 

*****************************************


Testimoni 5: "Anti graviti" 
(Sharing by Pn Aisyah)

Assalammualaikum....wbt... 
Bio Velocity Sleep Mate ~ Pertama sekali Tq Allah menemukan produk yang sangat AWESOME...!!! Perkongsian Hebat Consultant dari HQ pun sangat Awesome...!!! 
yang bagi ramai warga ST Group dan 1 Malaysia Teruja akan Keberkesanannya yang sangat MIRACLE...!!! 

Banyak sekali Customer2 pm,call dan baru cerita2 sikit walaupun belum nampak lagi dah x boleh tahan nak pakai....Ya Allah sangat dasyat sekali penangan BVSM.... 

Yang paling Best sekali pada saya adalah "ANTI GRAVITI "....wuuuhhhaiiii...!!! Tuhan sajer lah yang tahu bertapa BESTnya akan keberkesananya pd diri saya dan keluarga...(^_^)...TQ Allah... 

*****************************************


Testimoni 6: Sakit kepala hilang dlm 5min 
(Sharing by Pn Nor Azila )

Smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru (adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah, sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat tu.. dlm hati patut lah.... Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap keluarga paling kurang mesti ade satu... 

*****************************************

Testimoni 7: Sakit kepala, lenguh-lenguh, sakit tumit & simpul biawak sembuh, ; tidur lebih berkualiti 
(Sharing by Norlidah) 

Tahniah kepada semua yang hadir ke Preview Pelapik Tilam Bertenaga Bio Velocity malam tadi ! Mmg ble kebabooommmmmm BVSM ni..

Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni byk kesan yg saya dpt..antaranya sakit kepala, lenguh2, sakit tumit lps bergerak seharian..semua settle keesokan paginya..

Tidur pula mmg sgt nyenyak..kata org dpt tidur yg berkualiti..walaupun tidur tak sampai 5 jam pun rasa sgt puas bila bangun confirm rasa segar & bertenaga je..aura pun makin positif..

TERKINII...pg td masa bgun tido saya hampir2 nak kena simpul biawak a.k.a ular2..biasanya saya akan pegang betis & gerak2kan jari kaki..namun masih akan rasa sakit di bghn betis..tp amazingggg nye pg td saya ntah mcmana ble gosok2kan betis kat BVSM ni..2/3 kali gosok je..sakit trs hilang..ajaib sungguh..sgt cepat tindakbalasnya..

Sangat rugi kalau dah tau ttg BVSM ni tp x dptkannya..woooo besssssssst glerrr.. 

********************************************************

Sangat sesuai juga sebagai hadiah kepada kedua ibubapa yang bersusah-payah menjaga kita sedari kecil. Pasti keduanya gembira dan mendoakan kita semua moga mudah menjemput rezeki yang berlipat ganda...;)

Wang yang banyak boleh membeli katil yang besar dan cantik...tapi tidak dapat membeli tidur yang lena.


Ingin dapatkan Bio Velocity Sleep Mate utk yg tersayang??
Jom order sekarang!!

ANDA BELUM YAKIN??INFO LANJUT???
UNTUK INFO PRODUK/ TESTIMONI TERKINI

ANDA YAKIN???BERMINAT???
UNTUK TERUS MEMBUAT PEMBELIAN

ANDA YAKIN??PERCAYA???TERUJA??
UNTUK MEMULAKAN BISNES

Hubungi saya (Anna Surie) atau Well-Trained Consultant (WTC), Smart Tycoon Group (STG) anda dari Mysunshine Dream Team
Mysunshine Dreams Team -Leader 
NORSURIANA ABDUL RAHMAN
B.Eng (Hons), Kejuruteraan Awam, UTM.
Pakar Perunding Kesihatan, Kecantikan dan Pembina Usahawan
HP: 0167966598
FB: www.facebook.com/myamielanna (Anna Surie)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

3 ulasan:

  1. Bukankah harganya terlalu mahal untuk sekeping pelapik tilam

    BalasPadam
  2. kalaulah harganya lebih murah, ramai insan yang tidak mampu tapi memerlukan, dapat memilikinya.Selain dapat saham dunia dapat juga saham akhirat.

    BalasPadam
  3. Guna BV 2 malam..tp sakit kepala x hilang2.

    BalasPadam