Rabu, 2 Januari 2013

1
Komen

MAHARANI membantu pelbagai masalah wanita dan juga lelaki


credit from sis Rosmah Saidi...JOM SINGGAH BACA!

Sebelum ni bila ada yg mengeluh dihadapan saya kata sakit badan, bisa2 badan, sakit sendi, dah duduk susah nak bangun, period x menentu, keputihan, sengugut saya cuma dpt lahirkan rasa kasihan ataupun suruh g klinik atau pun makan panadol sahaja..TETAPI sekarang saya akan syorkan mereka yang bermasalah ni utk mengambil MAHARANI, nak tahu kenapa??? Saya share di sini beberapa testimoni dari mereka yg dah mengambil product Maharani ni... 
..............................................................................................
Ini diambil selepas BERSALIN
----------------------------------
1. Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). 

Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilan seperti biasa.Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.
..............................................................................................
Berusia 51 tahun dgn kitaran haid tak menentu tetapi bila mengambil Maharani berlaku perubahan pd kitaran haidnya
--------------------------------------------------------------------
2. Ibu mertua ku.. umur 51 (sewaktu pengambilan), mungkin ramai yang dah putus haid pada usia ni, termasuk ibu mertua saya, yang waktu itu sebulan ada, 2,3 bulan tak ade..tak datang period la. Saya syorkan pengambilan biasa , 10 biji kecil setiap hari. Selepas pengambilan, period kembali seperti biasa setiap bulan sehingga kini usianya 54 tahun. Tapi waktu haid tu lebih pendek , 3 ke 4 hari.Tambahan info tentang monopouse : Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :--Punca kekenduran kulit dan payudara-Esteoporosis (kerapuhan tulang)-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)-Penyusutan tisu / otot vagina-Berisiko sakit jantung...
............................................................................................
Ini pulak kes dgn mengambil Maharani `settle' hubungan suami isteri
---------------------------------------------------------------------------
3. Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, terus tidur, so hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya. Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?
.............................................................................................
Yang ni pulak utk Zuriat, In Shaa Allah..
----------------------------------------------
4. bagi yg sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, pil ni mmg khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon..membetulkan aliran darah..antara fungsi2 yg dpt membantu bagi mendapatkan zuriat. Dinasihatkan amalkan selama sekurang2nya 4-5 bulan bagi mengetahui tahap kesesuaiannya...insyallah bagi yang sesuai..dgn izin Allah akan mengandung dlm tempoh tersebut..
.............................................................................................
Untuk senggugut spt yang saya sendiri alami
---------------------------------------------------
5. bagi yg bermasalah dgn period pulak..kalau senggugut..bulan pertama selepas ambil kotak permulaan tu akan rasa sakit berkurangan, sekiranya terus amalkan makan bulan ke 2, ke 3 dan seterusnya..sakit senggugut akan hilang..boleh stop makan atau teruskan...
............................................................................................
Pastu, yang suka minum air batu pun bagus ambil maharani sebab urat yg kembang tu akan mengecut dan kembali ke saiz asal.Selain tu ia akan melancarkan peredaran darah, bila darah tak tersumbat maka tak de lah sakit pinggang atau sakit sendi2..tu yang bangun untuk berdiri pun senang...Siapa kata Maharani ni utk wanita aje..lelaki pun boleh ambil juga tau sbb My Hubby makan maharani ni bagus untuk pinggang katanya sebab dia setiap hari memandu jarak jauh...

Oh ye saya sekadar memberitahu pengalaman seorang teman yang saya temui 3 hari lepas mengatakan beliau membelinya di kedai jual ubat ***a RM36.00 untuk SATU BOLA bukannya SATU KOTAK ye..dan ada juga yang menjualnya 3 BOLA dgn harga RM45.00.. cuba anda bayangkan keuntungan yg mereka miliki sbb dlm satu kotak tu ada 6 bola.

Harga sekotak RM65.00 sahaja






Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

1 ulasan: