Isnin, 17 Disember 2012

0
Komen

Syukur Alhamdulillah…kisah suami dan sakitnya..Sembuh dengan BVSM!!


(Perkongsian dari Cikgu Kintan)
Coretan ikhlas seorang isteri tentang kerisauannya apabila si suami asyik sakit di bahagian tulang belikat ..
Suami saya nie memang dah lama mengalami sakit nie..dah pelbagai ubat di cuba..pelbagai minyak disapu..dan pelbagai bam juga diurut..namun sakit beliau masih juga tak hilang..
Pantang jika dia buat kerja berat ke atau angkat2 berat sikit…adoiiii..mulalaa dia serba tak keruan..hati isteri mana yg tahan…tapi kami sentiasa berusaha..namun Allah jua yg menentukannya..
Sehingga kami ditemukan dgn  Smart Tycoon..tak sedikitpun terlintas utk mencari penawar bagi sakitnya ini..tapi sy adalah seorang yang akan mengambil risiko dahulu utk semua brg atau produk yg dikeluarkan..sy pasti akan mencuba dahulu..barulah sy berani utk kongsikan keberkesanannya dgn semua rakan2 bisnes sy dan sahabat lain..
Maka ..drp bioever hingga ke minyak kereta JTX1000..semua telah kami gunakan dan pastikan akan keberkesanannya..
Dan terkini..BVSM ..pelapik tilam yg sangat2 membantu suami sy..tanpa kami sedar..hanya tidur setiap mlm diatasnya selama hampir sebulan..sakit yg dideritai oleh suami sy tidak lagi menunjukkan taringnya…alhamdulillah..
Jom baca sendiri..sharing suami sy ini..12615_413886188683332_1407014355_nAnda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan