Selasa, 25 Disember 2012

4
Komen

BB Plus as milk booster!



Nak share lagi khasiat BB Plus ni...
BB Plus as milk booster! :D
Ni sharing dari Sis Wahidah Zainal...

"Salam. Just wanna share some feedback after consume bb plus. Pecah rekod seumur hidup sy spnjng menyusukan anak2..now still bf both my 2nd son n my lil princess...syukur nikmat Allah...

Ni la hasilnya bile x pump mse MMR td. Niat hati nk sedekah pd Nia tp x ksampaia...n sbb bru lps susu. 30oz x smpi 1/2jam. Aku pon cam x caye. esok sesi BEST konpem kne bwk pump.Ni la penangan bb plus as milk booster utk aku. So tpkse la stok Nia jd byk.. hehehe.. I like! ♥"

Best kan...
Setakat ni ada 4 produk yg sangat best as milk booster...
Mineral Coffee, Lactolite, BBPlus dan Bio-Ever!
Semua di atas dah terbukti sesuai utk ibu2 dlm pantang dan semasa penyusuan.

Jom semua ibu berikan susu yg cukup & berkualiti utk anak2! ♥



Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

4 ulasan:

  1. btol ke ni???kalau btol nk try gak beli bb plus ni...

    BalasPadam
  2. Nak tny sis amik bb plus je ke utk milk booster? @ amik sekali dgn mineral coffee?

    BalasPadam