Selasa, 19 Februari 2013

0
Komen

"PELAPIK TILAM AJAIB"..Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

BVSM meletops di pasaran sekarang ni!!

BVSM adalah Pelapik tilam...Ia bukan tilam...



Kalau yg syarikat lain tu ..adalah tilam...
Harga pun tinggi....lebih dari RM2K ada yang lebih RM10K...
Saiznya besar sebesar katil...perlukan kuasa elektrik
Itu dah dikategori barang elektrik...♥

BVSM sangat berbeza...
MURAH je..x sampai pun RM2k..harga mampu milik...
Nipis je, ringan dan mudah dibawa ke mana2..
Lebih nipis berbanding totoo...

BVSM tak guna elektrik...JIMAT dan SELAMAT...
Guna kuasa "TENAGA SEMULAJADI ",tenaga cahaya matahari tulen (waktu pagi-dhuha) 
dan penawar ajaib "GARAM"..yang disuntik kedalam pelapik tilam ni melalui Teknologi Bio Velocity...kajian lebih 20tahun oleh pakar...
Kain bermitu tinggi dari German..sangat selesa...


Kami dah CUBA...
Dah hampir 5 bulan saya tidur beralaskan BVSM...
Fantastik...tidur lena dan berkualiti..tlenguh2, sakit urat, sakit belakang, penat2 badan, sakit2 badan, insomia, stress, migrain tak ada sama sekali...
Aura pun besar dan stabil...
Sihat, kuat dan sangat bertenaga...
Hubungan suami isteri pun semakin berkualiti...
Dengan amalan ilmu "MINDA MAGNET REZEKI(MMR)..segalanya menjadi lebih mudah dan membaik... ♥

Ramai yang telah diuji kekuatan...selepas 10 saat "TENGOK je" BVSM ni..
Wah...tolak susah nak jatuh...
Angkat kaki sebelah..ditekan pun tetap balance badannya...
Ada yang peluk2 je dah rasa tindakbalasnya...
Terus je order n beli..
Ada juga yang terus join bisnes ngan PROJEK ISTIMEWA dan SMART SAVING PLAN...tahniah!!!

Percaya???Percaya atau tidak..anda terpaksa percaya!!!
Percaya!!! Boleh order n beli sekarang...ada PROMOSI...
Beli 1 BVSM dapat FREEGIFT bernilai RM150++....terdiri dari trial pack bio ever, bbplus collagen, lactolite, kopi mineral, herba maharani dan herba maharaja...
Freegigt TERHAD untuk 5 yang pertama shj... ♥

Tak Caya??? Boleh buat appointment dengan saya untuk tengok sendiri bagaimana ia berfungsi dan berkesan..saya buktikan pada anda... :)
Memang hebat BVSM ni...

1 Keluarga WAJIB ada sekurang2nya 1 BVSM..
Hadiahkan untuk yang tersayang...Ayah/Bonda/Isteri/Suami/Anak/Saudara...♥ 





Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan