0
Komen

BE A BETTER U (V3SR)



Apa itu V3SR???
V3SR: Body System Re-Programming

Pakej istimewa untuk :-

1) memberikan kesihatan luar & dalam
2) mengembalikan keremajaan usia organ dalaman (jantung,buah pinggang,usus dll)
3) me'reducekan' visceral fat (lemak tepu yg telah lama berada di sekeliling abdomen dan jantung....
4) Pakej keperawanan untuk hub.suami isteri 'complete'dr hujung rambut sampai hujung kaki 

(kulit halus + glow + anjal,muka v shape, keintiman dll)
5) 'mereducekan ukurlilit + slim pakej

Program pakej re-programming body sistem ni sgt mudah,simple,ringkas dan selamat diperakui HALAL JAKIM dan kementerian kesihatan....TERSANGAT SANGAT SANGAT sesuai bagi yang tidak banyak waktu untuk pergi aerobik dan yang tak ikut diet harian tanpa perlu menahan lapar @ bersenam...






 



OFFER!! OFFER!! KOMPEM SUSUT DGN TRIAL PACK V3SR!!!

Kepada yang masih ragu2 dengan V3SR (Very Special Slimming Secret Recipe), Para Konsultan Terlatih Smart Tycoon (yg telah complete BEST dan MMR) menawarkan Pakej Promosi Trial Pack (utk Seminggu)..

Apa yang anda akan dapat hanya dengan TRIAL PACK ini?? InsyaAllah kalau ikut bebetul jadual yg kami susun, CONFIRM bacaan2 ini menurun seawal hari ke 3!! BERAT BADAN, BMI (BODY MASS INDEX), UMUR DALAMAN, VISCERAL FAT, OVERALL FAT PERCENTAGE DAN UKURLILIT BADAN. Ukurlilit badan boleh menurun sehingga 17cm dalam masa seminggu (sekiranya anda gemuk air)!

Anda hnya perlu ikut je jadual yang sangat senang ni selama 7 hari sahaja, then selepas seminggu timbang dan ukur. Apa objektif kami untuk trial pack ni?? Dlm masa seminggu sahaja, anda pasti sudah merasa keberkesanan program ini, sudah pasti anda merasa semakin sihat dan beberapa masalah kesihatan berkurangan (jika ada)... Mmg dalam seminggu, sudah pasti kawan2 anda perasan dengan perubahan diri anda.. then anda hanya perlu sharing sahaja.. dan OBJEKTIF kami yang paling besar sekali adalah anda akan menikmati pakej lengkap V3SR ini secara percuma!!!! Yezzzza!! Anda Suka Ke??? 

Berminat utk ber'V3SR'???
SMS 0167966598 atau PMdi facebook: Anna Surie
utk maklumat lanjut.

_________________________________________________________________


Testimoni : Slim Centre Vs V3SR!



Sharing by Ayu Armidza

Beliau pernah spend 15k untuk slim di slimming centre..tapi masih jugak tak mendapat kepuasan maksima..
beliau masih jugak join V3SR selepas tu...yang berganda jaaaaauh lbh murah =) tetapi ternyata berkesan =)


_________________________________________________________________


Testimoni: Slim




Sharing by Dr Safinat Saadan

Assalam semua,,,hari ni turn saya lak nak share pic. after grad. package v3SR yg mmng confirm rugi sape tak nak ambik,,,sebabnya saya sendiri dah terang lagi bersuluh,,ukur lilit memang bnyak sangat turunnnn,,dan muka pun dah v shape n glow bukan main,,,gambar yg bulan july tu masa pergi MMR,,,sebelah saya tu kk lin,,dah "crop",,hihi,,tinggal g
ambar saya je..siap pakai baju merah hitam pulak dua2 pict. tu,,ok yg kanan tu bulan ni,,trbaru punya gambar...anda boleh nampak kan,,,ukur lilit lengan dengan bahagian p....g tu ,,,ketara sangat perbezaannya,,,
sekarang dah berani pakai baju "glamour" pergi kerja,,keyakinan diri pun bertambah..sakit gastrik and resdung mmng berkurangan sangat,,,so,,,tunggu apa lagi yang belum cuba tu,,,sayangkan diri kita,,,"CANTIK,SIHAT,BERTAMBAH KEYAKINAN DIRI,JAUHKAN DAN RAWAT PENYAKIT DALAM BADAN dengan V3SR...

_________________________________________________________________


Testimoni : V3SR Vs Slim Centre


Guru hampa RM15,000 di pusat pelansingan bertukar kepada V3SR

HAMPA DGN PELABURAN RM15000 UNTUK KURUS...

akhirnya dgn V3SR yg murah9x ..berganda2 murah... pasti menjadi kenyataan!!! InsyaAllah! SIHAT...SLIM DAN SEKSI (untuk suami)

Terkilan...katanya dgn PELABURAN RM15000 prog slimming yg menyeksakan..sakit 2 atau tiga hari setelah jalani rawatan... masa nak ke pusat pelansingan dan tempoh rawatan yang lama.... sauna yg diguna paling panasssss sbb katanya lemak cikgu degil.... slps rawatan seksa peha kemerahan dan bila wrapping guna krim...ya Allah pannnasss...sampai kulit meruam!!! Yang paling tak sanggup adalah kena 'serah' badan hanya dgn bercawat sahaja (wah terbukalah aurat-aurat = ini yg pernah pergi ke mana-mana pusat pelansingan boleh sahkan - malah ada yg tak membenarkan pakai seurat benang pun!!) akhirnya sakit yg dapat...duit habis... SLIM TAK JUGA DAPAT!!!

SETELAH 2 MINGGU BERV3SR... SEKARANG...
BADAN RINGAN... KESIHATAN BERTAMBAH BAIK... PERUT DAH MULA SUSUT...KULIT MUKA DAH NAMPAK TEGANG DAN LEBIH HALUS...
SLMT MENGHADAPI CABARAN 7 MINGGU BERSAMA V3SR!!!

_________________________________________________________________


Testimoni :  Sihat, Slim & Glow


KENAPA MODEL PUN JOIN PROGRAM NI WALAUPUN DAH CANTIK & SLIM? ;)

By Daliya Samsudin

Assalamualaikum...al kisah nya...

hari Khamis 24hb May, chat dgn Norazlin Nordin tanye pasal V3SR...saje nak tau lebih lanjut...Lin ckp makan 4 ke 5 hari je untuk detoks, then setiap 3 hari, utk bagi kulit glow..katanya sb sy ni dah takde masalah berat badan.
WHAT? KULIT GLOW? tu yg mak nak tau sebenar nye...bukan pasal nak kurus sgt pun... (tapi kalu boleh kurus lg...alhamdulilah lah jugak..heheheh tamak)
Dengan segera, mak tepon si Zariena Harun...Ina, ko ade stok V3SR lg? aku nak cube..

lepas appointment dia kat kelana jaya tu, sungguh laju dia menghantar stok kat mak, mak suke...so dpt le mak MAHARANI dah lactolite...selagi tak try...dok belek smp pagi...hari Jumaat 25hb May, segelas air bercampur Lactolite mak minum...yummy, rase sedap...setengah jam kemudian, mak makan MAHARANI ...
Sabtu 26hb May, bile bangun pagi tu...MASYAALLAH...BERSINAR SINAR GLOW KAT MUKA MAK...natural beauty gile..rase malas nak make up lak kan...

mak ni very vein pot...so terase nak tau..ape jadi kat badan aku lak...HAH TU DIA...MEMANCAR MANCAR SINAR NYE...Mak bukan putih orgnye tapi walaupun chocolate, bercahaya, mcm tak percaya la pulak...BEST GILE...
tak cukup dgn BE mak guna setiap hari, ade MAHARANI, ade LACTOLITE...rase nye dah tak perlu kan ape lagi...mana tak nye...husban ckp "Yang, rindu yg melampau ni"... Aaaaaaaaa...sukanya...Tq Allah.

Be ni bukan setakat utk sihat, perawan dan glow.. tapi sungguh bagus utk anaka anka…anak anak bole jadi sihat, cergas dan pintar…nanti nanti kite cite pasal kakak mak pulak ye..yg beria ia mengguna kan BE utk otak cerda, siap promot kat kenkwn “kalu sape sape nak bijak mcm saye, sile gune magic cream, BE
Thank you, allah


_________________________________________________________________


Testimoni : Turun 8kg seminggu



Hot hot hot.. 1st customer trial pack, pn zetty, lastweek dtg dgr penerangan dr mentor Elmy, hari ni buat measurement, turun 8kg! Total ukur lilit 10cm! Dlm masa 7 hari shj. Nak tau rahsianya? Pm saya cepat! ;)


_________________________________________________________________


Testimoni : Dalam Pantang


Sharing by Nor Hafiza Mohd Khalid

Memang berbeza ber'V3SR' dalam pantang!!
Muka sgt glow & macam anak dara lagi tuuuu...
Lebih berseri di Hari Raya!! :)
Jom berpantang dgn V3SR!!!


_________________________________________________________________


Testimoni : Slim & Sihat



Sharing by Fadhilah Noor

Assalamualaikum...saya dah grad V3SR!! dan saya raya saya wanita hebat..terima kasih mentorku Bio Ever Siti Fathimah tolong editkan gambar ni..semalam saya share di wall saya, perbezaan saya semasa Hari Raya tahun lepas dan malam raya tahun ni..saya lost 5kg setelah berv3sr..
bile tengok gambar lama rasa..alahai..cik abang kemain slim lagi..yang sebelah tu memang betulla tak cun..tak serasi...ntah agak2 umur dalaman masetu berapa la agaknye..
tujuan saya mulakan V3SR dulu memang tak lain tak bukan nak impress suami (tipula kalau ada isteri taknak camni kan)heheh..lepastu memangla untuk kesihatan..dannn saya dapat KEDUA-DUANYA!

tahun lepas bermekap bagai saya nak menutup jeragat, dis year..pegi angsana malam raya..tak pakai sebarang bedak hatta moisturizer..BE memang bantu kulit jadi glow.

siapa tak proceed dengan V3SR memang rugi sangat2..kalau kita tak sihat camana nak jaga anak2,camana nak produktif dalam kerja,camana nak jadi yang teristimewa di mata suami...jom bertukarrr!!

ohye..dengan smart tycoon, segalanya mungkin...bukan hilang 5kg,bukan hilang ukurlilit je..tapi kita tambah nilai orang lain..kite upgrade diri sendiri...kita jadi orang baru..kita set minda dengan perkara positif setiap hari..dengan ilmu,mentor dan sistem..dengan MMR,BEST..dan macam2 lagi...pasti!!! bukan sihat dan slim je, kita pasti berjaya jana side income sendiri..percayalah...dan saya pinjam kata2 sis Tun Mozla Binti Mamat, we walk the talk...kalau kite sihat dan slim...produk tu jualll diri mereka sendiri =)


_________________________________________________________________


Testimoni : Slim & Muda



By Omar Mohd Faizan Marwah

KENAPA V3SR? Saya nak Programkan organ dalaman saya supaya SIHAT dan MUDA..Lebih Muda dari usia SEBENAR!!! Memang Hebat dan Mudah!!! Saya telah merasa kesannya. Berat saya turun 5 Kg!!! BMI, Kolestrol, Visceral fat menurun!!! Paling BEST ukur lilit badan mengecil. Kalau dulu saya aktif bersukan, kemudian kurang aktif kerana sambung PHd..lemak bhg perut dan pinggang mengeras!!!Kini lemak tersebut mula lembik dan berkurangan. Badan kelihatan HEBAT dan CERGAS!!!Sangat mudah dgn V3SR..Tiada Pantang Makan!!!Tapi Pantang itu datang dgn SENDIRI!!!SAYA BERANI UTK JADI HEBAT DAN SIHAT!!!ANDA ADA BERANI???? Tq ALLAH


_________________________________________________________________


Testimoni : Slim & Sakit Urat Saraf



Sharing by Cikgu Kamisah Khalid, 13 Julai 2012
Alhamdulillah setelah berV3SR selama sebulan, berat saya turun sebanyak 7 kg dari 84.6kg...best sgt badan rasa ringan,segar dan yang paling best,body re-shape semula.... muka v-shape, makin cunnn, kulit makin cantik= cik abang makin sayang

Dah ramai sgt kwn yang menegur perubahan saya ...syukur alhamdulillah.terima kasih Ya Allah..V3SR memang hebat!!! Pakej lengkap untuk keluarkan penyakit dari dalam badan dan menyihatkan nya semula. Masalah sakit urat saraf akibat slip disc alhamdulillah dah lega... yg penting perawan balik!!!! ..dan RM MASYUKKKK bila saya kongsikan apa yang saya rasa dan alami kepada rakan-rakan sahaja... Terima kasih Ya Allah




_________________________________________________________________




Testimoni : Darah Tinggi & Jeragat Serta Bertambah Slim & Cantik



By Dr Elmy Johana Mohamad 

Tahniah kpd kak Siti Zaleha yg telah berkongsi V3SR kpd kak Siti Fatimah tauke Petronas terbesar di Bt Pahat lokasi di depan Dataran bt pahat. Kak fatimah ni dah ambil full pakej V3SR dan dah sign up as consultant. 

Dia kata V3SR ni ringkas, mudah dan cepat dapat kesan yg ketara, dlm 2 minggu tekanan darah tinggi turun dgn cepat, jeragat dah hilang, hubby dia kata ehh kenapa kulit lebih cerah dan paling best dia kata badan dia susut banyak. Sebelum ni beliau pernah jugak masuk slimming center tpi tak susut2 kena tambah duit lagi adalah.

Lepas ni dia nak ambik V3SR utk suami sbb suami dia kata mesti ada ambik apa2 yg tak bgitau dia sbb dia tengok tekanan darah kak fatimah lebih rendah dri biasa, diorang ni selalu cek blood presure coz ada mesin sndiri, selalunya bacaan blood presure diorang sama tinggi ni ttiba kak fatimah punya dah jauh lebih rendah tu yg hubby dia tak puas hati nak jugak makan apa yg kak fatimah ambik. Ajak gambar depan kedai tak mau malu katanya tu yg ambik kat tepi surau he he


_________________________________________________________________



Testimoni : Bersalin Czer



Sharing by Vid Vita

Aniz Aniza terkini.
minggu pertama sy sgt terkejut bila jumpa dia ! muka mmg sgt3 berbeza. glow & shining. never expect dia akan glow mcm tu sekali. woww!
seminggu pertama tu dia asik melantak sbb adik iparnye kawen. jadi semua air manis & sejuk, kek, coklat, daging, kambing, ayam & mcm2 lg tu dia telan. dia pun mmg suka makan jadi mana boleh tolak bila yg sedap2 depan mata.

skrg baru 2 minggu, TOTAL LOST 18CM!!!

dia ni sblm kawen sgt aktif so bila badan naik mmg byk naik kt bhgn belikat, bahu, lengan & blkg badan.
tgk kt gambar tu mmg beza kt bhgn2 tu. lepas 2 minggu shaping badan lebih fit. kulit jgn citer la mmg sgt berbeza. lebih halus, lebih cerah, lebih sekata
  
 
Aniz Aniza di puncak Gunung Datuk, Rembau.
walaupun baru 4 setgh bulan melahirkan baby Raudhatul Damia secara pembedahan (C section), dgn V3SR luka & badan lebih cepat sembuh, lebih bertenaga. tanpa rasa sakit.
kebiasaannya baru 4 bulan selepas pembedahan, mampukah mendaki gunung setinggi 884m ni??? dgn V3SR memang boleh. V3SR mudah & memudahkan. insya Allah.

p/s: berat badan n ukrlilit dah bnyk kurang walaupun makan & makan ikut suke! i like!! =)


_________________________________________________________________



Testimoni : Slim, Darah Tinggi & Kencing Manis



By Tun Mozla Binti Mamat

Salam sumer...
Sy bermula ngan berat 94kg (ok la tu kaaannnn) n now after V3SR latest timbang 82kg (sggttt la okkkk kannnn)..... Time berat 94kg tu, of cos ada kencing manis n darah tinggi...n of cos kena makan ubat dr doctor pakar utk ke2 2 sakit sy tu.......

Semasa ber V3SR tu sy still mkn ubat doctor tapiii yg paling maveles nya dgn dossss yg sgt2 minima n yg paling penting 2 2 sakit under control....Alhamdullillah...:)

Di sebabkan sy x amik ukur lilit time memula join V3SR, so sy x dpt nak kasi baper kah total keseluruhan yg da turun..tp yg pasti..kalu dulu seluar bersaiz 38/40 kini 32/34..blouse dulu bersaiz 48/50 kini 42/44, kalu dulu bersaiz XXL kini da L...Alhamdullillah....pd sy yg susah nak turun berat nie..sy rs ini pencapaian terbaik sy..... Yesss still kena turun berat lagi in order nak stop sumer ubat2an kencing manis n darah tinggi sy tu.... tu janji sy ngan doctor sy....

Yg penting umur dalaman yg bermula ngan dkt2 70++ n now 62...(ok la gak tuuu)
Yg paling2 penting, sy rs lbh sihat, lbh ringan..lebih sexyyyyy (yer ker..kakakakah)..
Yg pasti nya sy suker ngan perubahan diri sy....alhamdullillah.....syukur sgt2 sbb berjumpa ngan STG, ngan prdct maveles BE n V3SR tu....

Yg blom mencuba pastiiiiiii rugi...sbb V3SR mmg complete jaga kesihatan anda luar n dlm.....bkn sekadar slimming yg kiter nak, tp SIHATTTTT tu lbh penting....

Jom transformmmmmm ke V3SRRRRRR....... :)
TQ ALLAH......:)


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan