0
Komen

LAIN2 PRODUK

GARLIC TABLET


Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, pada masa yang sama menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan, serta mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih. Bawang putih mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya. 

Ia amat berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL) dan menurunkan kolesterol tidak baik (LDL) serta mengurangkan trigliserida. Hai-O Garlic tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.

Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman, melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.

Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.

Jika bawang putih ditambah dalam lauk seharian, adakah kita perlu mengambil lagi Hai-O Garlic?
Sebahagian besar nutrisi bawang putih telah dirosakkan selepas bawang putih dimasak dalam suhu tinggi. Namun, Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, dapat mengekalkan nutrisi bawang putih dan lebih sihat untuk badan.

Adakah nilai nutrisi bawang putih lebih tinggi jika ia dimakan terus?
Jika bawang putih dimakan terus, ia perlu dihiris dan terdedah kepada udara kira-kira 15 minit supaya ia dapat bergabung dengan oksigen untuk menghasilkan allicin. Kemudian ia perlu dikunyah dengan seragam demi memastikan nilai nutrisi bawang putih dapat berfungsi sepenuhnya. Namun, rasa bawang putih yang tajam dan meninggalkan bau busuk dalam mulut, dan menyebabkan kebanyakan orang tidak dapat menerimanya.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garlic?
Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke bawah tidak dicadangkan untuk mengambil, sementara kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas pula perlu mengurangkan saiz pengambilan kepada separuh. Nilai nutrisi bawang putih adalah tinggi, dapat menguatkan daya keimunan dan stamina bagi ibu mengandung. Jika ibu mengandung mempunyai tanda keguguran atau sering menghadapi masalah keguguran, terutamanya mereka yang bersusuk badan panas, adalah dicadangkan supaya mengelakkan makanan pedas seperti bawang putih dan cili.

ANDA BELUM YAKIN??INFO LANJUT???
UNTUK INFO PRODUK/ TESTIMONI TERKINI

ANDA YAKIN???BERMINAT???
UNTUK TERUS MEMBUAT PEMBELIAN

ANDA YAKIN??PERCAYA???TERUJA??
UNTUK MEMULAKAN BISNES
>>>KLIK DI SINI<<<
***********************************************************************

ORGANIC SPIRULINA
BEST kan : kegunaan utama menurut Prof Dr Lawrence - membantu menaikkan kadar metabolisme jika makan pagi2 semasa perut kosong... so tu yang kalo kita makan ala2 boleh slim sb metabolisma dah start naik perlahan2 (ingat : jgn le makan banyak terus)...ia juga membantu proses detoks. Pastu kalau pas makan spirulina ni kita exercise hatta berjalan kaki shj ...lagilah superb sb ia mempercepatkan peningkatan kadar metabolisma tu.... ok kita tengok ada apa lagi dgn SPIRULINA ni..

Organic Spirulina ini dibiak daripada baka spirulina dalam kolam air mineral di Gunung Da-Wu, kawasan Ping-Tung, Taiwan dengan persekitaran pembiakan yang bersih, tanpa unsur-unsur pencemaran. Ia adalah bebas daripada bahan-bahan kimia, baja, racun serangga atau logam berat dan merupakan makanan semulajadi dengan nutrien-nutrien yang menyeluruh untuk dimakan.

KANDUNGAN SPIRULINA?

Organic Spirulina ini mengandungi unsur Apogen®, iaitu sekumpulan protein yang diekstrak daripada alga untuk menjaga dan menjamin kesihatan susuk badan. Kajian Apogen® turut memperoleh paten daripada Amerika Syarikat (No. US 6346408) dengan terbitannya dalam Journal of Medical Virology 70: 119-125 pada Mei 2003 (http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/jhome/32763).

Spirulina mempunyai kandungan protein yang tinggi dan lebih 60% daripadanya ialah protein sayuran mudah dicerna. Ia juga mengandungi ‘fitonutrien’ seperti phycocyanin, polisakarida dan sulfolipid yang dapat meningkatkan sistem keimunan tubuh dan mungkin berupaya untuk mengurangkan risiko jangkitan, kanser dan penyakit auto immune. Ia kaya dengan karotenoid semulajadi, iaitu sejenis anti pengoksidaan yang dapat mempertingkatkan kesihatan sel dan mengurangkan risiko kanser. Ia mengandungi klorofil yang membantu badan kita menjalankan penyahtoksikan. Ia juga mengandungi zat besi, zat galian dan asid lemak penting yang jarang didapati.

KELEBIHAN SPIRULINA

Spirulina merupakan salah satu makanan yang paling produktif di dunia. Spirulina menawarkan lebih nutrien berbanding dengan makanan lain. Spirulina membekalkan protein sebanyak 20 kali ganda lebih daripada kacang soya dan 200 kali ganda lebih daripada daging lembu. Dengan pemeliharaan Spirulina, kita dapat membantu untuk menghentikan pemusnahan hutan bagi menjadikan kawasan penanaman makanan. Secara tidak langsung, dengan pengambilan Spirulina juga kita dapat menyumbang dalam pemulihan kesihatan planet kita ini.

Antara kelebihan spirulina yang dikenalpasti:

a) Membantu merawat tonik otak - anak2 bersekolah bagus amalkan
b) Membantu merawat kencing manis
c) Membantu merawat buah pinggang
d) Membantu merawat sakit sendi
e) Membantu merawat gout
f) Membantu merawat migrain
g) Membantu merawat barah
h) Membantu merawat gastrik
i) Membantu merawat membersihkan usus
j) Membantu merawat radang hati
k) Membantu merawat radang paru-paru
l) Membantu merawat anemia
m) Membantu merawat lukemia
n) Membantu merawat penyakit kulit
o) Membantu merawat ibu mengandung
p) Membantu merawat sakit jantung
q) Membantu merawat ibu menyusukan anak
r) Membantu merawat kanak-kanak
s) Membantu menambah tenaga
t) Membantu merawat darah tinggi
u) Membantu merawat luka
v) Membantu merawat melecur
w) Membantu merawat melancarkan darah
x) Membantu mencantikkan kulit
y) Membantu mempercepatkan proses penyembuhan
z) Membantu sistem ketahanan badan
aa) Melambatkan sindrom putus haid
bb) Mengelakkan penyakit sukar tidur
cc) Membantu menyegarkan tubuh
dd) Membantu melegakan batuk
ee) Membantu mengeluarkan kahak
ff) Membantu merawat lelah (asma)
gg) Membantu merawat penyakit nyanyok (alzheimer)
hh) Membantu merawat penyakit parkinson
ii) Membantu merawat penyakit tiroid
jj) Membantu mengurangkan tekanan (stress)
kk) Membantu merawat buasir


ANDA BELUM YAKIN??INFO LANJUT???
UNTUK INFO PRODUK/ TESTIMONI TERKINI

ANDA YAKIN???BERMINAT???
UNTUK TERUS MEMBUAT PEMBELIAN

ANDA YAKIN??PERCAYA???TERUJA??
UNTUK MEMULAKAN BISNES
>>>KLIK DI SINI<<<
*********************************************************************


Anda Suka?? Klik LIKE n SHARE!!!...Anda berminat?? Terus ke E-Shop@Online Order!!!..Tqvm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan